Ποιο πρωτόκολλο; Η Meghan Markle φόρεσε το πιο super mini φόρεμα στην ιστορία του Παλατιού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιο πρωτόκολλο; Η Meghan Markle φόρεσε το πιο super mini φόρεμα στην ιστορία του Παλατιού

Ίσως η καλύτερή της εμφάνιση ever

Μία ακόμη εκθαμβωτική εμφάνιση έκανε η Meghan Markle, η οποία συνόδεψε τον πρίγκιπα Harry και σύζυγό της σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης στο Victoria Palace Theatre του Λονδίνου. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο Hamilton musical, μεταξύ αυτών και ο δημιουργός Lin-Manuel Miranda με την σύζυγό του Vanessa Nadal, με τους οποίους και συστήθηκε το πριγκιπικό ζευγάρι.

Και μπορεί στην εκδήλωση να μαζεύτηκε αρκετός κόσμος, εμείς όμως θέλουμε και πρέπει να εστιάσουμε στην εμφάνιση της Meghan Markle, η οποία ήταν ό,τι πιο εκθαμβωτικό και υπέροχο έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Ίσως τώρα που το σκεφτόμαστε να είναι και η καλύτερη εμφάνισή της τους τελευταίους μήνες.

GettyImages 1025057380

Δες και αυτό: Ξέρεις πώς μπορείς να δεις από κοντά το νυφικό της Meghan Markle αλλά και πόσο θα σου κοστίσει;

Τι σημασία έχει που για μία ακόμη φορά έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο, όσον αφορά στο ντύσιμο; Η 37χρονη ήταν η επιτομή του sexiness και της κομψότητας. Η Δούκισσα του Sussex φόρεσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό, μιας και σε ό,τι αφορά τα φορέματα στις επίσημες -ή μη- εκδηλώσεις, το πρωτόκολλο αναφέρει, πως το μήκος του δεν θα ξεπερνάει το ύψος του γονάτου.

GettyImages 1025057396

Αυτά όμως καθώς φαίνεται, είναι ψιλά γράμματα για την Meghan Markle, η οποία μας σαγήνευσε για μία ακόμη φορά με την ομορφιά της και την εμφάνιση της. Το κοντό της φόρεμα, του Καναδέζικου label Judith and Charles και οι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες της Paul Andrew, αποτέλεσαν την αιτία που γράφτηκε αυτό το κείμενο. Αναρωτιόμαστε πώς να αντέδρασε η βασίλισσα Ελισσάβετ σε αυτό το look της.

Αυτό το event σηματοδότησε την πρώτη royal εμφάνιση τους ζευγαριού έπειτα από έναν μήνα και πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενισχύσει το ίδρυμα Sentebale του πρίγκιπα Harry, το οποίο ασχολείται με παιδιά και νέους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον HIV στη Νότιο Αφρική.

Αυτό το είδες; Η δίαιτα της Meghan Markle: 5 πράγματα που λατρεύει να τρώει η Δούκισσα του Sussex

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω στη gallery.