H Jennifer Aniston στην Ιταλία με τον Brad Pitt για να κερδίσουν το χαμένο χρόνο;

H Jennifer Aniston στην Ιταλία με τον Brad Pitt για να κερδίσουν το χαμένο χρόνο;

Ρομαντική απόδραση για δύο

Αυτή την εβδομάδα, το περιοδικό In Touch υποστηρίζει πως το πάλαι ποτέ παντρεμένο ζευγάρι ετοιμάζει ρομαντική απόδραση στην Ιταλία για να καλύψει τον χαμένο χρόνο ετών.

Κι όχι μόνο αυτό. Το ταξίδι είναι του μέλιτος ως φαίνεται, μιας και οι πάλαι ποτέ σύζυγοι ετοίμασαν μια τελετή δέσμευσης με καλεσμένους συγγενείς, λιγοστούς φίλους και τα παιδιά του Pitt, η οποία έλαβε χώρα στην πίσω αυλή του σπιτιού της Jen.

Πηγή από το περιβάλλον των ηθοποιών υποστηρίζει μάλιστα στο περιοδικό, πως οι δύο ηθοποιοί θα παντρευτούν ξανά μόλις βγουν τα διαζύγιά τους αλλά ήθελαν πολύ να ανταλλάξουν όρκους αγάπης και δέσμευσης και το ταξίδι που θα ακολουθήσει, θα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο σπίτι του George Clooney στη λίμνη Como.

Brad Pitt Jennifer Aniston Honeymoon Italy 600x799 1

Η Jennifer που πρόσφατα βρέθηκε στην Ιταλία για τα γυρίσματα της ταινίας Murder Mystery, έστειλε μήνυμα στο Brad και του εξήγησε πόσο θέλει να επιστρέψουν μαζί εκεί, μιας και ερωτεύτηκε την τοποθεσία.

Το ρομαντικό ταξίδι θα περιλαμβάνει επίσκεψη σε μέρη όπως το Portofino, η Σαρδηνία, η ιταλική ριβιέρα ενώ στόχος τους είναι να αποκτήσουν κι ένα παιδί μαζί, κάτι που υποτίθεται πως υπήρξε η αιτία και του διαζυγίου τους.

Πάντως, ο εκπρόσωπος της Aniston αναφέρει ρητά πως η ηθοποιός κάνει ακόμα γυρίσματα στην Ιταλία για την εν λόγω ταινία και δεν έχει επιστρέψει στο Λ.Α εδώ και μήνες. Και αυτό το δημοσίευμα του In Touch είναι ένα από τα πιο ωραία παραμύθια που διαβάσαμε τελευταία...

Διάβασε ακόμα: Η star έχει νέο σύντροφο και εμείς δεν μπορούμε ακόμα να συλλάβουμε μία συγκεκριμένη λεπτομέρεια