Η Σάσα Σταμάτη επιτίθεται στον Γιώργο Λιάγκα

Η Σάσα Σταμάτη επιτίθεται στον Γιώργο Λιάγκα

Νέα κόντρα στο πρωινό του Γιώργου Λιάγκα. Μετά την αντιπαράθεσή της με την Βίκυ Παγιατάκη η πανελίστρια Σάσα Σταμάτη τα άκουσε από τον παρουσιαστή και ο διάλογός τους χτύπησε κόκκινο.

«Τα παίρνω όλα πίσω από όσα έχω πει για σένα Δημήτρη. Καλύτερα εσύ παρά ο Λιάγκας». Αυτή ήταν η ατάκα που χτύπησε κόκκινο για άλλη μια φορά στο πρωινό του μεγάλου καναλιού. Ο Γιώργος Λιάγκας και η πανελίστρια της εκπομπής Σάσα Σταμάτη είχαν έναν έντονο διάλογο με πολλά υπονοούμενα.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα σχετικά με τη Σμαράγδα Καρύδη για το αν χώρισε με την σχέση που είχε. Ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε την ενόχλησή του μιας και το θέμα δεν είχε πέσει στο τραπέζι της σύσκεψης και ξαφνικά το ανέφερε η νεαρή δημοσιογράφος.

Αν και προσπάθησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να ηρεμήσει την κατάσταση, ο παρουσιαστής κοίταξε με νόημα την συνεργάτιδά του στα μάτια και αυτό στάθηκε αφορμή να πει την συγκεκριμένη ατάκα στον αέρα της εκπομπής η Σάσα.

Το κλίμα μπορεί να δείχνει ιδανικό και τα νούμερα να είναι πολύ καλά , αλλά υπάρχουν πολλά παραπτώματα και θέλει να μπει μια τάξη στην ομάδα του ο παρουσιαστής του «Πρωινό μου». Μην ξεχνάμε ότι και την προηγούμενη εβδομάδα Βίκυ Παγιατάκη και Σάσα Σταμάτη διασταύρωσαν τα ξίφη τους με εκατέρωθεν πυρά που άγγιζαν τα όρια της προσβολής.

DPG Network