Η Σάσα Σταμάτη επιτίθεται στον Γιώργο Λιάγκα

Η Σάσα Σταμάτη επιτίθεται στον Γιώργο Λιάγκα

Νέα κόντρα στο πρωινό του Γιώργου Λιάγκα. Μετά την αντιπαράθεσή της με την Βίκυ Παγιατάκη η πανελίστρια Σάσα Σταμάτη τα άκουσε από τον παρουσιαστή και ο διάλογός τους χτύπησε κόκκινο.

«Τα παίρνω όλα πίσω από όσα έχω πει για σένα Δημήτρη. Καλύτερα εσύ παρά ο Λιάγκας». Αυτή ήταν η ατάκα που χτύπησε κόκκινο για άλλη μια φορά στο πρωινό του μεγάλου καναλιού. Ο Γιώργος Λιάγκας και η πανελίστρια της εκπομπής Σάσα Σταμάτη είχαν έναν έντονο διάλογο με πολλά υπονοούμενα.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα σχετικά με τη Σμαράγδα Καρύδη για το αν χώρισε με την σχέση που είχε. Ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε την ενόχλησή του μιας και το θέμα δεν είχε πέσει στο τραπέζι της σύσκεψης και ξαφνικά το ανέφερε η νεαρή δημοσιογράφος.

Αν και προσπάθησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να ηρεμήσει την κατάσταση, ο παρουσιαστής κοίταξε με νόημα την συνεργάτιδά του στα μάτια και αυτό στάθηκε αφορμή να πει την συγκεκριμένη ατάκα στον αέρα της εκπομπής η Σάσα.

Το κλίμα μπορεί να δείχνει ιδανικό και τα νούμερα να είναι πολύ καλά , αλλά υπάρχουν πολλά παραπτώματα και θέλει να μπει μια τάξη στην ομάδα του ο παρουσιαστής του «Πρωινό μου». Μην ξεχνάμε ότι και την προηγούμενη εβδομάδα Βίκυ Παγιατάκη και Σάσα Σταμάτη διασταύρωσαν τα ξίφη τους με εκατέρωθεν πυρά που άγγιζαν τα όρια της προσβολής.