Και η Σίσσυ Χρηστίδου θύμα απάτης στο διαδίκτυο

Και η Σίσσυ Χρηστίδου θύμα απάτης στο διαδίκτυο

Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα απάτης στο διαδίκτυο με τους επωνύμους που καθημερινά μαθαίνουν ότι υπάρχουν ψεύτικα προφίλ και σελίδες στο Facebook. Αυτή τη φορά θύμα έπεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Κάποιος ή κάποια χρησιμοποίησε το πρόσωπο της αγαπημένης παρουσιάστριας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και συνομιλούσε με τους φίλους της ενώ προσφέρθηκε να δώσει συνεντεύξεις και να φωτογραφηθεί σε γνωστά εβδομαδιαία και μηνιαία περιοδικά. Η παρουσιάστρια έγινε έξω φρενών όταν είδε δημοσιευμένη φωτογραφία του γιου της και έχασε την ψυχραιμία της. Σε συνέντευξή της σε εφημερίδα δήλωσε: "Η Κατερίνα Καινούργιου μου είπε ότι επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε τηλέφωνα επωνύμων... Λέει ότι θα δώσει συνεντεύξεις μέσα από το Facebook, πράγμα επικίνδυνο, αφού δεν ξέρω τι θα πει. Το κυριότερο όμως είναι ότι ανεβάζει φωτογραφίες από τον γάμο μου αλλά και κάποιες που είμαι με το παιδί μου". Αυτό υποχρέωσε την Σίσσυ να κινηθεί νομικά και να απευθυνθεί σύντομα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αναγκάστηκε και ζήτησε την βοήθεια των φίλων της και δήλωσε και μέσα από την σελίδα της στο Twitter ότι θα καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να διαφυλάξει την εικόνα της αλλά και τον γιό της που δε θέλει σε καμία περίπτωση να εκτίθεται.