Μετά τις φήμες του γάμου, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται σε τρυφερά τετ-α-τετ

Μετά τις φήμες του γάμου, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται σε τρυφερά τετ-α-τετ

Αυτό το ζευγάρι του Hollywood είναι τρελά ερωτευμένο

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε μαζί για πρώτη φορά το διάσημο ζευγάρι σε κοινή του έξοδο, και τότε δεν γνωρίζαμε καν πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα μεταξύ τους. Πριν από μία εβδομάδα μάλιστα που ακούσαμε κάποιες φήμες να μιλούν για γάμο, δεν σου κρύβουμε πως ενθουσιαστήκαμε. Ναι μπορεί να φαίνεται ακόμη πως είναι πολύ νωρίς, όμως οι δύο stars είναι φουλ ερωτευμένοι.

Αυτό το είδες; Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο, ο ηθοποιός παντρεύεται κι ο πεθερός του είναι πολύ διάσημος

Ο Chris Pratt που έχει ήδη έναν χρόνο χωρισμένος, έχει βρει και πάλι την αγάπη στα μάτια της Katherine Schwarzenegger και απ’ ότι φαίνεται ζει έναν έρωτα μεγάλο. Ναι, έχεις καταλάβει σωστά και σου το έχουμε αναφέρει κι εμείς, η Katherine είναι η κόρη του θρυλικού Arnold Schwarzenegger και της Maria Shriver, που σημαίνει πως αν οι φήμες για γάμο είναι αληθινές, τότε αυτός θα είναι ο πεθερός του.


https://www.instagram.com/p/BnG9OJVl_Ni

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι το απόγευμα της Τετάρτης, στην Santa Monica και η χαρά στο πρόσωπο τους δεν μπορούσε με τίποτα να κρυφτεί. Ο Chris και η Katherine χαμογελούσαν συνεχώς και δεν άφησε λεπτό ο ένας το χέρι του άλλου. Είναι αθεράπευτα ερωτευμένοι και δεν μπορούμε με τίποτα να το αμφισβητήσουμε.


https://www.instagram.com/p/BnHDvCxhj88

Δες και αυτό: Αποκάλυψη σοκ για το Παλάτι, 21 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα