Αποκάλυψη σοκ για το Παλάτι, 21 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Αποκάλυψη σοκ για το Παλάτι, 21 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Και δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε

Είκοσι ένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 31 Αυγούστου 2018, από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι και μάθαμε κάτι, που πραγματικά μας σόκαρε. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτό, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορούμε να αψηφήσουμε και τα λόγια μιας γυναίκας που πια δεν βρίσκεται στη ζωή.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ισχυρίστηκε πως πίστευε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος σχεδίαζε ένα ατύχημα στο αυτοκίνητο της, το οποίο θα είχε ως αποτέλεσμα χαλασμένα φρένα και σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι. Ο πρώην μπάτλερ της, Paul Burrell, ανέφερε μάλιστα πως 10 μήνες πριν από τον θάνατό της, του είχε δώσει ένα γράμμα, στο οποίο εξέφραζε τους φόβους για την ασφάλεια της. Το σημείωμα αυτό δημοσιεύτηκε από την Daily Mirror σαν αποκλειστικό το 2003.

2 Diana Inquest

Κάποια από αυτά που έγραφε ήταν τα εξής: «Κάθομαι εδώ στο γραφείο μου μια μέρα του Οκτωβρίου, και περιμένω κάποιον να έρθει να με αγκαλιάσει και να με ενθαρρύνει να είμαι δυνατή και να κρατάω ψηλά το κεφάλι μου. Αυτή η συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι η πιο επικίνδυνη - ο σύζυγός μου σχεδιάζει «ένα ατύχημα» στο αυτοκίνητό μου –να κόψει τα φρένα- για να τραυματιστώ σοβαρά, προκειμένου να μείνει ελεύθερο το πεδίο για να παντρευτεί την Tiggy (η Tiggy Legge-Bourke, ήταν η νταντά των William και Harry και προσωπική βοηθός του Καρόλου).

0 Daily Mirror Front Page 201003

Η Camilla, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα παιχνίδι, οπότε όλοι χρησιμοποιούμαστε από τον ίδιο άνθρωπο με κάθε έννοια της λέξης».

Ο Burrell κυκλοφόρησε επίσης το σημείωμα στο βιβλίο του, A Royal Duty, στο οποίο ισχυρίστηκε, ότι η πριγκίπισσα του το εμπιστεύτηκε για την ασφάλεια της. Δεν ξέρουμε ακόμη αν το χειρόγραφο αυτό ήταν τελικά γνήσιο και αν ναι, κατά πόσο ίσχυαν αυτά που έγραφε;

Διάβασε ακόμη: Γιατί ξαφνικά έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate Middleton;