#Aboutlastnight: Όλα όσα έγιναν στο πάρτι και η εκθαμβωτική εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα

#Aboutlastnight: Όλα όσα έγιναν στο πάρτι και η εκθαμβωτική εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα

Ανυπομονούμε να τη δούμε με το νυφικό της

Σε λίγες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ενωθούν κι επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς που βρίσκονται ήδη στο νησί της Σίφνου. Εχθές πραγματοποιήθηκε το pre-wedding party του ζευγαριού, κάτι σαν bachelor δηλαδή, μόνο που ήταν κοινό και για τους δύο. Το παρών έδωσαν όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι, ανάμεσα σε αυτούς η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δες και αυτό: Σάκης & Χριστίνα: Oι celebrities που είναι ήδη στο νησί και ο χώρος της δεξίωσης

Και αρκετοί από αυτούς, μαζί με την αδερφή της νύφης Ελίνα Μπόμπα, την φίλη της και σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά και την make-up artist του γάμου Αδαμαντία Κατσαμπή, μας μετέφεραν τον παλμό από το χθεσινό πάρτι.


https://www.instagram.com/p/BnKCQVMn8S9





Στα highlights της βραδιάς συγκαταλέγεται φυσικά ο χορός του Σάκη Τανιμανίδη με την Αθηνά Οικονομάκου, αλλά και το τραγούδι του Σάκη στην αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, μαζί με ένα παθιασμένο φιλί. Η Χριστίνα ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή, και όσο θα περιμένεις την εμφάνιση της ως νύφη δες λίγο τι συνέβη εχθές.




https://www.instagram.com/p/BnLG3ttHP_m

Διάβασε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της σχέσης τους