Γιατί δεν ακούμε ποτέ τίποτα για τα δίδυμα Amal-George Clooney;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί δεν ακούμε ποτέ τίποτα για τα δίδυμα Amal-George Clooney;

Ήρθε η ώρα για κάποιες εξηγήσεις

Τον Ιούνιο του 2017 η Amal και ο George Clooney έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο δύο παιδάκια, την Ella και τον Alexander. Ένα χρόνο μετά και οι φορές που έχουμε δει τα παιδάκια τους είναι ελάχιστες, για να μην σου πούμε μηδαμινές. Πριν από περίπου ενάμιση μήνα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να επιβιβάζεται στο ιδιωτικό του jet, κρατώντας τα παιδάκια του αγκαλιά, όμως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν έτσι που τα δίδυμα δεν φαινόντουσαν σχεδόν καθόλου.

Θα είναι ψέματα, αν σου πούμε πως ξέρουμε με ποιον μοιάζει η Ella ή ο Alexander ή ακόμη και πως ακριβώς μοιάζουν στο πρόσωπο. Γιατί όμως δεν ακούμε ποτέ τίποτα για τα δίδυμά τους; Ήρθε η ώρα να μας δώσουν κάποιες εξηγήσεις.

Στην Amal δεν αρέσει η δημοσιότητα

Πριν γνωριστεί και παντρευτεί με τον George Clooney, η Amal ήταν γνωστή μόνο για την δουλειά της, ως δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό φυσικά άλλαξε, όταν μετονομάστηκε σε κυρία Clooney, ένας ρόλος που την αναγκάζει να έρχεται σε επαφή και να αντιμετωπίζει τους παπαράτσι 24 ώρες το 24ωρο. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως από την στιγμή που η ίδια τα βγάζει δύσκολα πέρα με την δημοσιότητα, είναι λογικό να μην θέλει να εκθέσει και τα παιδιά της σε αυτήν.

Δες και αυτό: Το μίσος της Jolie για την Amal Clooney και ο ρόλος της Aniston στη μεγάλη κόντρα του Hollywood

Ο George και η Amal είναι γονείς για πρώτη φορά

Το να γίνεσαι γονιός για πρώτη φορά είναι μία απίστευτη εμπειρία, πόσο μάλλον για κάποιον που νόμιζε πως ποτέ δεν θα αποκτούσε παιδιά. Τόσο η Amal, όσο και ο George είχαν τις αμφιβολίες τους σχετικά με το αν θα γινόντουσαν ποτέ γονείς και γι’ αυτό προσπαθούν όσο γίνεται να κρατούν στις στιγμές με τα παιδιά τους ιδιωτικές και προσωπικές.

Η ασφάλειά τους είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα

Όταν η Ella και ο Alexander ήρθαν στον κόσμο οι παπαράτσι έκαναν ουρές για να πάρουν την πρώτη φωτογραφία τους. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παπαράτσι σκαρφάλωσαν σε φράχτες και δέντρα προκειμένου να πάρουν ένα μόνο πλάνο από τα δίδυμα, με τον ηθοποιό φυσικά, να γίνεται έξαλλος με αυτήν την ασέβεια και αδιακρισία. Γι’ αυτό και έκτοτε το ζευγάρι προσέχει πάρα πολύ σε εξόδους, αλλά και όταν βρίσκονται σπίτι τους.

Ο George και η Amal δεν βρίσκονται στα social media

Και αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό. Όλοι οι αγαπημένοι μας celebrities ξένοι και Έλληνες διατηρούν accounts στα social media (aka Instagram), όπου και βλέπουμε να ανεβάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους. Στο εν λόγω ζευγάρι κανένας από τους δύο δεν διατηρεί κάποιο account, οπότε είναι λογική η απουσία και το κρυφτό των παιδιών τους.

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle αποκάλυψε κατά λάθος το παρατσούκλι του Harry, και η αντίδραση της ήταν ανεκτίμητη