Ονειρικός γάμος! Η Chiara Ferragni παντρεύτηκε και αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να δεις τις φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ονειρικός γάμος! Η Chiara Ferragni παντρεύτηκε και αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να δεις τις φωτό

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε

Το χθεσινό Σάββατο θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμη, και όχι μόνο γιατί παντρεύτηκε ο Mr Survivor την εκλεκτή της καρδιάς του Χριστίνα Μπόμπα. Ένα ακόμη ζευγάρι ανέβηκε εχθές τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους, η Chiara Ferragni και ο αγαπημένος της Fedez ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μία τελετή υπερπαραγωγή.

Μπορεί να ακουγόμαστε κάπως υπερβολικές, όμως όχι τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε αυτό που θα αντικρύσεις στις φωτογραφίες παρακάτω. Μας το πήρε τελικά το κορίτσι ο Fedez και ο γάμος τους ομολογούμε πως έσπασε κάθε ρεκόρ.

Από τον στολισμό μέχρι το νυφικό, τις φωτογραφίες, αλλά και το δεύτερο custom made φόρεμα της Chiara από τον οίκο Dior, το οποίο είχε κεντημένο επάνω τα πρόσωπα της ίδιας και του Fedez να φιλιούνται. Αλήθεια κοιτάζουμε τις φωτογραφίες και δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Δεν θα σε κουράσουμε όμως άλλο, θα αναφερθούμε μόνο στην φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η Chiara στο account της με φόντο ένα παραμυθένιο σκηνικό, γράφοντας στη λεζάντα της: «Yes I do, forever».


https://www.instagram.com/p/BnMVJUNHHpX

Την καρδιά μας έκλεψε επίσης και η φωτογραφία στην οποία κρατούσαν τον μικρό Leo.

Δες στη gallery, όλο το φωτογραφικό υλικό.

Διάβασε ακόμη: #SakisChristina: Το πρώτο φιλί του ζευγαριού που κάνει τον γύρο του διαδικτύου