Ποιος σχεδιαστής μόδας είναι έξαλλος με τη Gwen Stefani

Ποιος σχεδιαστής μόδας είναι έξαλλος με τη Gwen Stefani

Η diva της μουσικής προκαλεί ίντριγκα.

Η διάσημη star έκανε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις την εβδομάδα που μας πέρασε, συγκεντρώνοντας πάνω της όλα τα βλέμματα όσων παραβρέθηκαν στο Φεστιβάλ των Καννών. Όταν επέστρεψε πίσω στη Νέα Υόρκη, φρόντισε να συνεχίσει το θρίαμβο του στιλ επενδύοντας σε μία υπέροχη maxi τουαλέτα την οποία και φόρεσε στο amfAR Gala.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει τόση σημασία το σχέδιο, το ύφασμα και το πατρόν της haute couture δημιουργίας, όσο το ποιος είναι ο σχεδιαστής της καθώς προκλήθηκε έντονη σύγχυση σχετικά με το θέμα αυτό.

Έτσι, ενώ η celebrity μανούλα και diva της pop έδωσε το φόρεμά της σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, όπου και αναφέρθηκε η εταιρεία της L.A.M.B ως σχεδιάστρια του ρούχου, ο πραγματικός σχεδιαστής του, Michael Angel, έγινε έξαλλος καθώς είναι εκείνος που ανέλαβε να το ράψει ειδικά για τη Gwen και θα έπρεπε να έχει αναφερθεί στα credits.

Το φόρεμα όχι μόνο έκανε πάταγο, αλλά πουλήθηκε και στην εξωπραγματική τιμή των $125,000, με τα έσοδα να διατίθενται υπέρ της έρευνας κατά του Aids.

Μπορεί ο σχεδιαστής Michael Angel να αδικήθηκε, αλλά τουλάχιστον η δημιουργία του βοήθησε σε μία πολύ σημαντική φιλανθρωπία.