Πάνος Μουζουράκης: Το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο μετά το Mamma Mia!

Πάνος Μουζουράκης: Το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο μετά το Mamma Mia!

Περήφανος ο Πάνος…

Ο Πάνος Μουζουράκης εδώ και κάποιους μήνες κυνηγά το όνειρό του στο Χόλυγουντ. Οι προτάσεις για τον ηθοποιοί διαδέχονται η μία την άλλη. Όλα ξεκίνησαν με τον ρόλο του στο πρίκουελ της ταινίας «Mamma Mia!» ενώ θα εμφανιστεί, σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, στην 8η σεζόν της σειράς «Game of Thrones» . Ο ηθοποιός και τραγουδιστής άρεσε πολύ στους δημιουργούς της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Ιρλανδία, μέσα στον Απρίλιο, και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει ρόλο που σχετίζεται με μια από τις πολλές μεγάλες μάχες που θα λάβουν χώρα ανάμεσα σε White Walkers και ανθρώπους.

Ο Πάνος έκανε το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο, δίνοντας συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα. Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο instagram το εξώφυλλο του περιοδικού γράφοντας:

«Η πρώτη μου συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα. Το πρώτο μου διεθνές εξώφυλλο περιοδικού ... από πολλά άλλα που έρχονται…Αλλά η πρώτη φορά είναι πάντα η γοητεία. Και επίσης, η πρώτη συνέντευξη στον κόσμο, την οποία γνωρίζω, με τον Emojis.


https://www.instagram.com/p/BnQa9KvlOeN

Δες και αυτό:

Συγκινεί η Maria Menounos: «Μην πιστεύετε τις στατιστικές. Πιστέψτε στα θαύματα»