Συγκινεί η Maria Menounos: «Μην πιστεύετε τις στατιστικές. Πιστέψτε στα θαύματα»

36 SHARES

H συγκινητική ανάρτηση αγκαλιά με τη μαμά της

 Τα 64α γενέθλιά της γιόρτασε η μαμά της Maria Menounos, η Litsa Menounos και η γνωστή παρουσιάστρια έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram. 

Ως γνωστόν, η Litsa Menounos αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια μια επιθετική μορφή όγκου στον εγκέφαλο, στο τέταρτο στάδιο και οι στατιστικές που αφορούν στην θνησιμότητα από το εν λόγω πρόβλημα δεν ήταν με το μέρος της μαμάς της Menounos.
Με αφορά τα γενέθλια λοιπόν της μητέρας της, η Maria πόζαρε αγκαλιά με την Litsa και το μήνυμά της στο Instagram ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικό:

 «Πριν δύο χρόνια η μαμά μου διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα. Την οργανώσαμε ένα πάρτι γενεθλίων και ήμουν τρομαγμένη πως αυτό θα ήταν και το τελευταίο της. Και να που είμαστε εδώ δύο χρόνια αργότερα και γιορτάζουμε πάλι. Μην πιστεύετε τις στατιστικές. Πιστέψτε στα θαύματα. Ο θεός ήταν μαζί μας σε κάθε βήμα και είμαι ευγνώμων σήμερα», έγραψε η 40χρονη. 

Διάβασε ακόμα: Whaat? Η Meghan Markle έπεσε θύμα body-shaming και τα σχόλια έγιναν viral

Να σου θυμίσουμε πως τον Ιούλιο του 2017 κι ενώ φρόντιζε την άρρωστη μητέρα της, η Menounos ένιωσε πονοκέφαλο και ζαλάδα και διαπίστωσε πως είχε κι εκείνη έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο τον οποίο και αφαίρεσε κάποιους μήνες αργότερα.

36 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ