Θα το ζήσουμε κι αυτό! Ο Leonardo Di Caprio παντρεύεται κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Θα το ζήσουμε κι αυτό! Ο Leonardo Di Caprio παντρεύεται κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Το χάνουμε το αγόρι μας

Μετά τον George Clooney, άλλο ένα οχυρό των αμετανόητων εργένηδων ετοιμάζεται να πέσει ηρωικά. Ο Leonardo DiCaprio, ο απόλυτος γόης, εργένης, ο άντρας που πολιόρκησαν αλλά δεν κατάφεραν να τον ντύσουν γαμπρό καλλονές όπως η Blake Lively, η Bar Refaeli και η Gisele Bündchen αρραβωνιάζεται και θέλει να παντρευτεί.

Ο 43χρονος γόης του Hollywood, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly, επιθυμεί να αρραβωνιαστεί και να αποκτήσει παιδιά με την 21χρονη καλλονή αγαπημένη του Camila Morrone που είναι μοντέλο και ηθοποιός με αργεντίνικη καταγωγή.

camilamorrone 40301935 708832859471661 5454622708031553536 n

Άτομα από το περιβάλλον του βραβευμένου με όσκαρ ηθοποιού αναφέρουν πως η Camila τον έχει μαγέψει και ο ίδιος βλέπει για πρώτη φορά σοβαρά τη σχέση και το ενδεχόμενο γάμου.

Διάβασε ακόμα: Η 21χρονη σύντροφος του Leonardo DiCaprio έριξε το Instagram με το κόκκινο μπικίνι και τα κάλλη της!

Όσο για την Morrone, είναι στην ίδια σελίδα, λατρεύει τα παιδιά και θέλει να κάνει πατέρα τον Leo, αλλά έχει ζητήσει να παντρευτούν πρώτα και να έρθουν και τα παιδιά κατόπιν. Η Morrone δηλώνει παραδοσιακή ενώ η μαμά της, η οποία είναι το αμόρε του Al Pacino έχει χαρεί περισσότερο από την ίδια τη νύφη.

Εν τω μεταξύ, κουμπάροι του ζευγαριού έχουν δηλώσει πως θέλουν να γίνουν δύο πολύ γνωστοί ηθοποιοί. Από τη μια, την επιθυμία της να παντρέψει τον Leo έχει δηλώσει η Kate Winslet αλλά και ο Tobey Maguire! Εμείς απλά θα ευχηθούμε να είναι ψέμα όλο αυτό…