Και πάλι μαζί; Λίγες βδομάδες μετά τον χωρισμό, το ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί

Και πάλι μαζί; Λίγες βδομάδες μετά τον χωρισμό, το ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί

Και μάλλον έχουμε επανασύνδεση

Μερικές εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που η reality star και ο κατά πολύ νεότερος σύντροφός της χώρισαν, έπειτα από φήμες πως την απάτησε με άλλη γυναίκα. Βέβαια υπήρξαν και φωτογραφίες που το ν απαθανάτιζαν με την εν λόγω «πέτρα του σκανδάλου» (Jordan Ozuna το όνομα της), οπότε μάλλον δεν ήταν απλά φήμες.

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως ο χωρισμός του ζευγαριού αυτού δεν είναι μια απλή υπόθεση, αφού ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε μαζί μέσα στο αυτοκίνητο της star, όπου συζητούσαν. Η Kourtney Kardashian και ο Younes Bendjima φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και πιθανόν να συζητούσαν της προϋποθέσεις της.

Το ζευγάρι εθεάθη στο Malibu, έξω από ένα εστιατόριο sushi και φάνηκε να έχουν πολύ καλή διάθεση. Άλλωστε πηγές του TMZ που βρίσκονται κοντά στην Kourtney, αναφέρουν πως ο χωρισμός τους είχε να κάνει περισσότερο με την μεταξύ τους απόσταση και όχι με το τρίτο πρόσωπο. Εξάλλου η Kourt δεν έδειχνε καθόλου πληγωμένη και στεναχωρημένη όλο αυτό το διάστημα, ενώ μετά το ραντεβού τους στο Malibu, η απόσταση μεταξύ τους έχει μειωθεί ξεκάθαρα.

kourtney k and younes bendjima

Όπως και να ‘χει θα μάθουμε σύντομα, τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Δες και αυτό: Σπάνια εμφάνιση της Angelina Jolie με αθλητικά και κολάν: Ο λόγος που άλλαξε το λουκ της