Πασίγνωστη ηθοποιός παράτησε το σύζυγό της και θέλει διαζύγιο εδώ και τώρα

Πασίγνωστη ηθοποιός παράτησε το σύζυγό της και θέλει διαζύγιο εδώ και τώρα

Τα μάζεψε κι έφυγε η ηθοποιός!

Τι συμβαίνει στο γάμο διάσημης και αγαπημένης ηθοποιού; Δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! αναφέρει πως η ηθοποιός έχει ήδη φύγει από το σπίτι της.

Μιλάμε για δημοσίευμα του ΟΚ! USA το οποίο υποστηρίζει πως η Julia Roberts εγκατέλειψε το σπίτι που μοιράζεται με τον Danny Moder ενώ φωτογραφίες δείχνουν την ηθοποιό με βαλίτσες έξω από το σπίτι της.

H 50χρονη που εμφανίζεται με βαλίτσα έξω από το σπίτι της στο Los Angeles φέρεται να έχει θέματα στο γάμο της το τελευταίο διάστημα τα οποία προσπάθησαν να λύσουν για χάρη των παιδιών που έχει με τον Danny Moder.

Πηγή του προβλήματος είναι το φορτωμένο πρόγραμμα της ηθοποιού που από τα γυρίσματα της ταινίας Ben is Back πέρασε στα γυρίσματα της σειράς Homecoming. Οι καυγάδες ήταν συχνοί και η Julia μάζεψε τα πράγματά της ενώ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο διαζυγίου, κάτι που ο σύζυγός της προσπαθεί να το τρενάρει μέχρι να περάσει η κρίση.

Διάβασε ακόμα: Σε βαρύ πένθος η οικογένεια της Δέσποινας Βανδή

Πάντως, ως απάντηση στο δημοσίευμα, η Roberts πόσταρε μετά από καιρό φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με τον σύζυγό της με την λεζάντα:

«Καλοκαίρι σε ευχαριστούμε. Μας έκανες χαρούμενους και γενναίους. Αγκαλιάσαμε κάθε λεπτό της χαράς που μας προσέφερε ο ήλιος»« και πρόσθεσε το hastag #familytime.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω