Πάρε βαθιά ανάσα!Η Kourtney Kardashian ποζάρει με μπικίνι & εμείς μετράμε "κουτάκια" στην κοιλιά της

Πάρε βαθιά ανάσα!Η Kourtney Kardashian ποζάρει με μπικίνι & εμείς μετράμε "κουτάκια" στην κοιλιά της

Σταμάτα λίγο ό,τι κάνεις και δες τη φωτό της

Η Kourtney Kardashian είναι 39 ετών! Η Kourtney Kardashian έχει κορμάρα και εμείς απλά «αρρωσταίνουμε» κάθε φορά που τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό, με εσώρουχα, με crop top και γενικά με ότι κρύβει όσο το δυνατόν λιγότερα. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως η νέα της φωτογραφία δεν θα μας περνούσε απαρατήρητη.

Η 39χρονη reality star ανέβασε στο account της στο Instagram, μία φωτογραφία της, πριν από μερικές ώρες, στην οποία φορά μόνο ένα μαύρο μπικίνι κι ένα καπέλο και πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της. Θα αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι στα 39 της έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί και θα εστιάσουμε, σε αυτό που λέμε κοιλιά ή κοιλιακούς (όπως θες πες το).

Διάβασε ακόμη: Βαριές κατηγορίες: Η επίθεση της Kourtney Kardashian στον πρώην της, λίγο μετά την «επανασύνδεση»

Και σε ρωτάμε, είναι δυνατόν έπειτα από τρεις γέννες να έχει αυτό το κορμί και συγκεκριμένα αυτήν την κοιλιά; Και σου απαντάμε, πως ναι γίνεται, γιατί η reality star έχει προσπαθήσει πολύ για να χτίσει αυτό το σώμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πηγαίνει στο γυμναστήριο, τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα, οπότε δεν χρειάζεται να απορείς.

Η Kourtney κατάφερε για μία ακόμη φορά να απομακρύνει τα βλέμματα από τα προσωπικά της και να τα εστιάσει μόνο σε εκείνη, ποζάροντας μόνο με ένα μαύρο μπικίνι και δείχνοντάς μας το καλλίγραμμο κορμί της. Ας κάνουμε ενός λεπτού σιγή και ας απολαύσουμε αυτήν την αψεγάδιαστη θέα.


https://www.instagram.com/p/BnZeppOh_oZ/?utm_source=ig_embed_loading

Δες και αυτό: So hot! Η Sarah Jessica Parker σε μία εμφάνιση τόσο sexy, όσο δεν την έχεις δει ποτέ