Βαριές κατηγορίες: Η επίθεση της Kourtney Kardashian στον πρώην της, λίγο μετά την «επανασύνδεση»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βαριές κατηγορίες: Η επίθεση της Kourtney Kardashian στον πρώην της, λίγο μετά την «επανασύνδεση»

Σε έξαλλη κατάσταση

Έχει περάσει περίπου ένα 24ωρο από την στιγμή που είδαμε την Kourtney Kardashian στο Malibu έξω από εστιατόριο, παρέα με τον σύντροφό της, Younes Bendjima, να τα λένε μέσα στο αμάξι της. Και ενώ ακόμη παραμένει άγνωστο το αν έχουν επανασυνδεθεί ή όχι, η 39χρονη reality star είναι έξαλλη με τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει και δεν θα πιστεύεις τον λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kourtney Kardashian πιστεύει πως ο Younes Bendjima, είναι αυτός που φώναξε τους παπαράτσι για εκείνο το βράδυ έξω από το εστιατόριο. Μάλιστα όπως η ίδια ανέφερε, έπρεπε να το είχε καταλάβει, μιας και ήταν η πρώτη φορά που πήγαιναν για φαγητό σε αυτό το μέρος.

Διάβασε και αυτό: Και πάλι μαζί; Λίγες βδομάδες μετά τον χωρισμό, το ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί

Το TMZ μάλιστα ισχυρίζεται, πως η Kourtney πιστεύει πως ακόμη και όταν τα είχαν, ο Younes ήταν αυτός που πάντα καλούσε τους φωτογράφους σε κάθε ραντεβού τους. Και αυτό εμείς το λέμε βαριά κατηγορία, και χωρίς αποδείξεις τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Μία πηγή πάντως που βρίσκεται κοντά στην reality star, αναφέρει με σιγουριά, πως στην προχθεσινή τους έξοδο, ο νεαρός κάλεσε τις «ενισχύσεις» και αυτό για να κερδίσει 15’ δόξας και φήμης.

Πες μας αφελείς, εμείς πάντως δεν πιστεύουμε πως φταίει ο Younes σε αυτό, πόσο μάλλον όταν έχεις σχέση με μία Kardashian.

#Ναταλέμεκαιαυτά

Δες ακόμη: Η single πλέον Kourtney Kardashian ποζάρει topless και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr