So hot! Η Sarah Jessica Parker σε μία εμφάνιση τόσο sexy, όσο δεν την έχεις δει ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
So hot! Η Sarah Jessica Parker σε μία εμφάνιση τόσο sexy, όσο δεν την έχεις δει ποτέ

Εκθαμβωτική και κορμάρα

Η Sarah Jessica Parker όσα χρόνια και να περάσουν, θα είναι πάντα το είδωλό μας και για πάντα θα την θεωρούμε μία από τις πιο όμορφες και καλοντυμένες γυναίκες αυτού του πλανήτη. Είναι δύσκολο βλέπεις να ξεχάσουμε έτσι απλά το απύθμενο στυλ της στο Sex and the City και γι' αυτό κάθε της εμφάνιση μας αφήνει άφωνες.

Η χθεσινή της όμως εμφάνιση ήτα πιο sexy και hot από κάθε άλλη φορά και καλύτερη ακόμη και από τις εμφανίσεις της Carrie Bradshaw. Η 53χρονη ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του Here and Now στο Deauville American Film Festival στη Γαλλία το βράδυ της Πέμπτης και όπως καταλαβαίνεις μας είναι δύσκολο να μην το σχολιάσουμε.

Δες και αυτό: Kate Middleton και Meghan Markle στα μαχαίρια; Harry και William αναλαμβάνουν δράση

Περπατώντας στο κόκκινο χαλί η Sarah Jessica μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν. Η star επέλεξε να φορέσει ένα navy midi φόρεμα, το οποίο ήταν γεμάτο strass και είχε ένα super sexy άνοιγμα στο πλάι, το οποίο έφτανε πολύ ψηλά στον μηρό της. Είχε αφήσει τα μακριά ξανθά μαλλιά της ελεύθερα και ολοκλήρωσε το look της, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ασημί απόχρωση.

sjp film festival

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς με το χέρι στην καρδιά σου λέμε, πως είναι η πιο sexy εμφάνιση της ever.

Διάβασε ακόμη: Η απάντηση του Brad Pitt, στην απόφαση της Jolie, θα σε κάνει να δακρύσεις