Πριν γίνει μαμά έγινε θεία! Η Pippa Middleton έχει ένα καινούργιο ανιψάκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πριν γίνει μαμά έγινε θεία! Η Pippa Middleton έχει ένα καινούργιο ανιψάκι

Και σύντομα θα έχει και το δικό της μωράκι

Σε περίπου ενάμιση μήνα η Pippa Middleton θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, μιας και θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της με τον James Matthews. Δεν γνωρίζουμε ακόμη το φύλο του μωρού, όμως θα είναι σίγουρα μία έκπληξη για όλους. Μέχρι όμως να κρατήσει στα χέρια της το δικό της μωράκι, κράτησε ένα άλλο, αφού έγινε θεία. Και μάντεψε δεν εννοούμε τον πρίγκιπα Louis που γεννήθηκε πριν από τέσσερις μήνες.

Μήπως ο αδερφός της, James Middleton, είναι αυτός που έγινε μπαμπάς; Μπα, λάθος προσέγγιση. Έγινε όμως μπαμπάς ο αδερφός του συζύγου της, Spencer Matthews, ο οποίος έγινε γονιός για πρώτη φορά, μαζί με την σύντροφό του Vogue Williams.

Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε ένα πανέμορφο και υγιέστατο – όπως έγραψε- αγοράκι και η Pippa Middleton απέκτησε ένα καινούργιο ανιψάκι. Την ανακοίνωση έκανε στο Instagram account του, ο Spencer, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, στην οποία κρατούσε το χέρι του γιου του. Αυτό είναι το τέταρτο ανιψάκι της Pippa Middleton μετά τον George, τη Charlotte και τον Louis και σύντομα θα έχει στην αγκαλιά της ένα ακόμη μωράκι.


https://www.instagram.com/p/BnVyy3zAwkY/?utm_source=ig_embed_loading

Δεν ξέρουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία της, όμως ο Οκτώβρης θα είναι ένας υπέροχος μήνας για εκείνη.

Διάβασε ακόμη: Λίγο πριν γεννήσει, η Pippa Middleton χαλαρώνει με μπικίνι και πολύ φουσκωμένη κοιλιά στην Τοσκάνη