Ο πρίγκιπας Κάρολος «σπάει τη σιωπή» του, και μιλάει πρώτη φορά για τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Κάρολος «σπάει τη σιωπή» του, και μιλάει πρώτη φορά για τη Meghan Markle

Δεν μπορείς καν να φανταστείς τι είπε

Πάνε τρεισήμισι μήνες από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ποτέ μέχρι σήμερα, δεν είχαμε ακούσει ένα από τα μέλη της οικογένειας να σπάει τη σιωπή του και να μιλάει για τη Meghan. Την αρχή ευτυχώς –αν και κάπως αργοπορημένα- έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για τη νύφη του.

Απ’ ό,τι φαίνεται, οι σχέσεις της Meghan Markle με τον πεθερό της γίνονται όλο και καλύτερες και αυτό αποτυπώνεται και στα λόγια του Κάρολου. Μπορεί με την Kate Middleton, η φημολογούμενη κόντρα της να κρατάει καλά ακόμη, με τον μπαμπά του καλού της όμως έχει μία υπέροχη σχέση, όπως αναφέρεται και σε δημοσίευμα του Vanity Fair.

Δες και αυτό: To φόρεμα της Meghan Markle πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ο γάμος της Meghan και του Harry, που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, ήταν το κλειδί στη σχέση του Κάρολου μαζί τους. «Έκτοτε τους έχει δείξει απέραντη εμπιστοσύνη και αγάπη», αναφέρει μέλος της βασιλικής οικογένειας στο Vanity Fair. Θυμάσαι άλλωστε πως ο Κάρολος ήταν αυτός που την οδήγησε νύφη στην εκκλησία, μιας και ο πατέρας της δεν παρευρέθηκε. Η ίδια πηγή αναφέρει μάλιστα, πως ο Harry θα είναι αιώνια ευγνώμων στον πατέρα του, που συνόδεψε την σύζυγό του.

Αυτό όμως που φέρεται να έχει πει ο Κάρολος για την Meghan είναι ό,τι καλύτερο και πιο τρυφερό ακούσαμε τελευταία. «Ο Κάρολος έχει την καλύτερη άποψη για την Meghan και πολύ καλές σχέσεις μαζί της. Θεωρεί και πιστεύει, πως είναι ό,τι καλύτερο συνέβη ποτέ στον Harry». Ε, δεν λιώνεις μετά από αυτό;

Διάβασε ακόμη: Ok, το φόρεμα της Meghan Markle είναι συνηθισμένο τα παπούτσια της όμως;

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr