It’s party time: Τα δίδυμα Ρέβη –Τότσικα είχαν γενέθλια και αυτή είναι η πιο όμορφη φωτογραφία τους

It’s party time: Τα δίδυμα Ρέβη –Τότσικα είχαν γενέθλια και αυτή είναι η πιο όμορφη φωτογραφία τους

Έγιναν κιόλας τριών ετών

Τα γενέθλιά τους γιόρτασαν αυτό το Σαββατοκύριακο τα δίδυμα της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα και τα social media γέμισαν με φωτογραφίες και ευχές για τα δύο παιδάκια. Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο γνωστός ηθοποιός και γη φωτογράφος έγιναν γονείς και μας φαίνεται απίστευτο το πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει αυτά τα παιδάκια.

Ο Άγγελος και η Ειρήνη, έσβησαν τα κεράκια της τούρτας τους και έπαιξαν μέχρι τελικής πτώσεως. Στο Instagram account της η Ρούλα Ρέβη ανέβασε όλες τις φωτογραφίες από το πάρτι των παιδιών της, όμως εμείς ξεχωρίσαμε αυτήν που ποζάρουν οι τέσσερις τους, ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί.

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει στην αγκαλιά του τον γιο του Άγγελο, ενώ η Ρούλα κρατά την Ειρήνη, η οποία φαίνεται να διασκεδάζει πάρα πολύ στο πάρτι της. Στο πάρτι των διδύμων βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ευγενία Σαμαρά, η Νικόλ Παναγιώτου κ.α.


https://www.instagram.com/p/BngNlO3nn0n/?utm_source=ig_embed_loading

«Thank you every body ! We love you ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @love photo by talented @eugeniasamara», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της, ενώ τα stories της γέμισαν με φωτογραφίες, όλων των καλεσμένων της.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από το πάρτι.

Διάβασε ακόμη: Ρούλα Ρέβη: Η οικογενειακή φωτογραφία της στο Instagram και το μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις