Το νέο ζευγάρι του Hollywood είναι αυτό, και έχει 13 χρόνια διαφορά ηλικίας

Το νέο ζευγάρι του Hollywood είναι αυτό, και έχει 13 χρόνια διαφορά ηλικίας

Και δεν πάει ο νους σου που γνωρίστηκαν

Εκείνη 43 ετών, γνωστή τραγουδίστρια και προσφάτως –σχετικά- διεζευγμένη. Εκείνος είναι 30 ετών και μέχρι πρότινος πιστεύαμε πως βρίσκεται σε σχέση με τη super sexy Alexandra Daddario, όμως απ’ ό,τι φαίνεται είχαμε πέσει πολύ έξω. Πλέον το νέο ζευγάρι του Hollywood είναι άλλο και είναι πολύ φρέσκο.

Σύμφωνα με το The Sun, η Mel B και ο Zac Efron είναι οι δύο stars που αποτελούν το νέο ζευγάρι της showbiz και δεν σου κρύβουμε, πως είμαστε κάπως σοκαρισμένες με αυτή την εξέλιξη. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως γνωρίστηκαν μέσα από dating app, από όπου και άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα, προτού βγουν το πρώτο τους ραντεβού, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα της Mel στο Los Angeles.

Οι πηγές αναφέρουν πως το ραντεβού τους αυτό δεν είχε καμία πονηρή ή κάποια τέτοιου είδους κατάληξη, όμως δεν είμαστε και πολύ σίγουρες πως το πιστεύουμε αυτό, πόσο μάλλον μετά και την δήλωση της Mel σχετικά με το σώμα του Zac Efron. Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό που να πιστοποιεί και να επιβεβαιώνει αυτό το ραντεβού και κατ’ επέκταση αυτή τη σχέση, όμως το Hollywood Life έχει επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους των δύο star και περιμένει κάποιο σχόλιο τους.

Εσύ τι λες; Θα επιβεβαιωθεί ή όχι αυτή η αλλόκοτη σχέση;

Διάβασε ακόμη: Η Angelina Jolie στην πρώτη εμφάνιση της, μετά την φήμη περί σχέσης με τον Johnny Depp