Η Angelina Jolie στην πρώτη εμφάνιση της, μετά την φήμη περί σχέσης με τον Johnny Depp

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Angelina Jolie στην πρώτη εμφάνιση της, μετά την φήμη περί σχέσης με τον Johnny Depp

Τι είδηση και αυτή;

Μια περίεργη έκπληξη μας περίμενε σήμερα το πρωί στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, αφού με το που ανοίξαμε τα μάτια μας, πέσαμε πάνω σε μία αλλόκοτη είδηση που ανέφερε, πως η Angelina Jolie βγαίνει με τον Johnny Depp, προκειμένου να εκδικηθεί τον Brad Pitt για την συμπεριφορά του και όσα της έχει κάνει.

Εντάξει, φυσικά και δεν το πιστέψαμε και ευτυχώς η είδηση διαψεύστηκε από το Gossip Cop ως αναληθής. Δεν είναι και λίγο να ξυπνάς και να βλέπεις κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Η Angelina Jolie λοιπόν, μετά από αυτήν τη κουφή θα λέγαμε είδηση, πήρε τα παιδιά της και βγήκε μία βόλτα. Πιο συγκεκριμένα απαθανατίστηκε την Παρασκευή παρέα με τη Shiloh, τη Zahara και τα δίδυμα Vivienne και Knox να μπαίνουν μέσα σε ένα μαύρο SUV που τους περίμενε, προκειμένου να πάνε να δουν όλη μαζί την ταινία θρίλερ «The Nun».

angie

Η 43χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με nude γόβες, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της σε μία χαμηλή ανάλαφρη αλογοουρά. Η Angelina έδειχνε πολύ ευδιάθετη και η παρέα με τα παιδιά της φάνηκε να της κάνει καλό. Το διαζύγιο της με τον Brad Pitt έχει αρχίσει να δυσκολεύει αρκετά και χρειαζόταν λίγο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να έχει αίσιο τέλος όλο αυτό.

Δες και αυτό: Η Angelina Jolie ζευγάρι με τον Johnny Depp; Αυτό το δημοσίευμα δεν το πιστεύουμε με τίποτα