Η πρώην σύζυγος διάσημου ηθοποιού παντρεύτηκε κι εκείνος της ευχήθηκε κάπως έτσι!

Η πρώην σύζυγος διάσημου ηθοποιού παντρεύτηκε κι εκείνος της ευχήθηκε κάπως έτσι!

Γάμος - έκπληξη για την επίσης διάσημη ηθοποιό

Μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της, η διάσημη ηθοποιός και πρώην σύζυγος ενός ακόμα διάσημου ηθοποιού, ξαναπαντρεύτηκε με δόξα και τιμή.

Ο λόγος για την καλλονή Denise Richards που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Aaron Phypers στο Μαλιμπού σε μια ξεχωριστή τελετή.
Και μπορεί ο Charlie Sheen – με τον οποίο η Denise έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 14χρονη Sam και την 13χρονη Lola- να μην έδωσε το παρόν στο γάμο, ευχήθηκε στο ζευγάρι με έναν περίεργο για τον ίδιο τρόπο.

Και ναι, μπορεί με βάση το παρελθόν του ζευγαριού να περιμέναμε κατάρες αντί για ευχές, όμως ο Sheen που ήτα παντρεμένος με τη Richards από το 2002 έως το 2006, ευχήθηκε στην πρώην του και το νέο της σύζυγο μέσω του εκπροσώπου του, τίποτα άλλο παρά ευτυχία.

Διάβασε ακόμα: Έγκυος στο πέμπτο της παιδί η Victoria Beckham

Όσο για την καλλονή ηθοποιό, προτίμησε ένα μίνι νυφικό και έκανε την ανακοίνωση του γάμου μόνη της γράφοντας:
«Είμαι η Denise και οι φήμες ισχύουν. Αυτός είναι ο σύζυγός μου Aaron και μόλις παντρευτήκαμε. Είμαι χαρούμενη που είμαι και επίσημα παντρεμένη με τον έρωτα της ζωής σου».
Και το καλύτερο όλων; Το νυφικό της Denise δια χειρός του σχεδιαστή Zunino ετοιμάστηκε μέσα σε 24 ώρες. Δες και τις φωτογραφίες παρακάτω!