Το αποφασίσαμε! Αυτή είναι η top φωτογραφία της Kim Kardashian στο Instagram

Το αποφασίσαμε! Αυτή είναι η top φωτογραφία της Kim Kardashian στο Instagram

Σε μία ώρα είχε πάνω από ενάμιση εκατομμύριο likes

Η Kim Kardashian, είναι μία από τις celebrities αυτού του πλανήτη, που έχουν άπειρους ακολούθους στα social media και αυτό είναι κάτι που καθόλου δεν μας ξαφνιάζει. Παρά τους haters (και ποιος δεν έχει άλλωστε) έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ κόσμο, που την αγαπάει, την στηρίζει και της το δείχνει.

Η reality star έχει ανεβάσει κατά καιρούς πολλές φωτογραφίες της που τις ξεχωρίσαμε και μας άρεσαν, τόσο δικές της, όσο και με τα παιδιά της, όμως την τελευταία της ανάρτηση την αγαπήσαμε λίγο περισσότερο και αποφασίσαμε να της δώσουμε την top θέση μέσα στην καρδιά μας. Θυμάσαι που τις προάλλες σου λέγαμε για το πόσο πολύ λατρεύουμε τα μωρά της οικογένειας Kardashian;

Δες και αυτό: Μεγάλα προβλήματα για την Kim Kardashian: Η απόδειξη ότι ο Kanye West δεν είναι καθόλου καλά

Μετά από αυτήν τη φωτογραφία της Kim, που ανέβηκε πριν από κάποιες ώρες στο account της στο Instagram, δηλώνουμε επίσημα πως τα μωρά των KarJenner είναι ό,τι πιο αξιολάτρευτο έχουμε δει τον τελευταίο χρόνο. Από τις γκριμάτσες που παίρνουν, μέχρι τα στρουμπουλά μπουτάκια τους, είναι όλα υπέροχα. Η Kim ανέβασε μία φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό με την 8 μηνών Chicago και «έλιωσε» το διαδίκτυο.

Η reality star φοράει το μπικίνι της και μέσα σε μία θάλασσα με καταγάλανα νερά, σηκώνει ψηλά τη μικρή Chi (όπως την φωνάζουν) και τη φιλάει τρυφερά. Και σε ρωτάμε, έχεις δει πιο όμορφη, γλυκιά και τρυφερή εικόνα από αυτήν; Εμάς πάντως έγινε ξεκάθαρα η αγαπημένη μας.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Πόσο ψηλές είναι οι αδερφές Kardashian- Jenner; Θα ξαφνιαστείς με την πιο ψηλή!