Δεν φαντάζεσαι τι κάνει η Pippa Middleton λίγο πριν γεννήσει

Δεν φαντάζεσαι τι κάνει η Pippa Middleton λίγο πριν γεννήσει

Απίθανη αδερφή της Kate

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει η αδερφή της Kate Middleton, Pippa Middleton. Η μικρότερη αδερφή της δούκισσας του Cambridge ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί αλλά η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες είδαμε μάλιστα την Pippa να κάνει κάτι που δεν φανταζόμασταν λίγο πριν την γέννα. Η ΜΙΚΡΉ Middleton που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της μέσα στον Οκτώβριο κάνει μπαλέτο και συγκεκριμένα εντατική καρδιαγγειακή προπόνηση όπως οι μπαλαρίνες.

Διάβασε ακόμα: Τι πρέπει να γνωρίζεις για την καλλονή με ύψος 1,55 που θέλει να κάνει καριέρα μοντέλου #GNTM

Στη στήλη που διατηρεί η Pippa στο Waitrose Weekend, μιλά για τα οφέλη της γυμναστικής και συγκεκριμένα που κάνουν οι μπαλαρίνες και εξηγεί:
«Δεν νιώθω πως είμαι μπαλαρίνα αλλά μπορώ να κάνω ακόμα πολλές από τις κινήσεις που κάνουν τα κορίτσια στο μπαλέτο. Συνεχίζω να κάνω barre γυμναστική σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μια τεχνική που συνδυάζει κινήσεις μπαλέτου και ασκήσεις για την στήριξη της σπονδυλικής στήλης».
Και δεν είναι μόνο το μπαλέτο, η Pippa ακόμα και στο τρίτο τρίμηνο εγκυμοσύνης, τρέχει, κολυμπάει και δεν σταματά να αθλείται. Δες και τις φωτογραφίες παρακάτω.