Τους τσακώσαμε! Οι δύο stars ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και η σχέση τους αποκαλύπτεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τους τσακώσαμε! Οι δύο stars ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και η σχέση τους αποκαλύπτεται

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood

Μέχρι πριν από κάποιους μήνες θα ορκιζόμασταν πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με την Emma Stone ή σε κάτι που μοιάζει με σχέση, μιας και δεν ήταν λίγες φορές που κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι. Τελικά όμως απ’ ό,τι φαίνεται ήμασταν πολύ μακριά από την πραγματικότητα, αφού ο ηθοποιός όχι μόνο έχει καινούργια σχέση, αλλά απαθανατίστηκε και να φιλιέται μαζί της όλο πάθος.

Ο λόγος για τον Andrew Garfield, ο οποίος εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ με την πρωταγωνίστρια της σειράς Jessica Jones, Susie Abromeit. Οι δύο stars απαθανατίστηκαν σε παραλία του Malibu να κάνουν βόλτα στην άμμο και να περπατούν ξυπόλητοι και να ανταλλάζουν φιλιά γεμάτα έρωτα και πάθος.

kiss

Ο Andrew κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά του την 35χρονη ηθοποιό και πλέον είμαστε σίγουρες πως το ζευγάρι αυτό είναι πολύ, μα πολύ ερωτευμένο. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να περάσουμε την τρυφερή αυτήν στιγμή τους ως σκηνή από ταινία –ήταν άλλωστε τόσο πειστικοί- όμως ήταν πραγματική και φάνηκε ακόμη και στα βλέμματα τους.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Oops! Η Selena Gomez έκανε πλαστική επέμβαση που δεν περίμενες με τίποτα