Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου για την επέτειο του γάμου της

Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου για την επέτειο του γάμου της

Η Ισμήνη είναι μία γλύκα

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η Μαρία Κορινθίου μας έδειξε για πρώτη φορά την κόρη της Ισμήνη χωρίς να κρύβει το πρόσωπό της, έπειτα από τόσα χρόνια.. Δεν σου κρύβαμε πως είχαμε μεγάλη περιέργεια να τη δούμε, μιας και η μητέρα της, ουκ ολίγες φορές είχε αναφέρει πως της μοιάζει πολύ, και μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε πως η φωτογραφία της ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Ψηλή, μελαχρινή και όμορφη ακριβώς όπως η μαμά της.

Σε ποιόν όμως έμοιαζε όταν ήταν μικρούλα; Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram account της, από την ημέρα του γάμου της με τον Γιάννη Αϊβάζη και πραγματικά λιώσαμε. Ο ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά του την μικρή –τότε- Ισμήνη και με βεβαιότητα σου λέμε πως και τότε έμοιαζε πάλι με την μαμά της.

«Όλα όσα χρειάζομαι και θέλω σε μία φωτογραφία!
Χρόνια μας πολλά! Χρόνια με ουσία, χρόνια όμορφα, φτιαγμένα με πολύ αγάπη και πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο! ....Και πάντα αυτό σου το βλέμμα προς εμένα να μου θυμίζει γιατί σε παντρεύτηκα! Σε αγαπάω .....Χρόνια μας πολλά!», έγραψε η Μαρία στην λεζάντα της φωτογραφίας της και τα likes έπεσαν βροχή.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Πρώην παίκτρια του Nomads, στο GNTM. Τη θυμήθηκες;