Αυτή είναι η πιο εξωφρενική είδηση που διαβάσαμε και αφορά την Angelina Jolie και τον Justin Theroux

Αυτή είναι η πιο εξωφρενική είδηση που διαβάσαμε και αφορά την Angelina Jolie και τον Justin Theroux

Απίστευτο δημοσίευμα!

Έχουμε διαβάσει πολλά δημοσιεύματα τελευταία τόσο για το διαζύγιο του Brad Pitt με την Angelina Jolie όσο και για εκείνο του Justin Theroux με την Jennifer Aniston.

Και μπορεί πολλές φορές να ελπίζαμε κι εμείς στην επανένωση της Jen με τον Brad, αυτή τη φορά όμως το εξώφυλλο του περιοδικού Life & Style ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Διάβασε ακόμα: Το σχόλιο στο προφίλ της Βάσως Λασκαράκη και η ειρωνική απάντησή της

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα του περιοδικού, η Angelina που είναι έξαλλη με τις φήμες επανασύνδεσης του Brad με την Aniston προσπαθεί να πάρει εκδίκηση με στόχο να ρίξει τον Theroux στα ερωτικά δίχτυα της.

Το περιοδικό δεν σταματά τις εικασίες και υποστηρίζει πως η Jolie προσκάλεσε σε δείπνο τον Theroux τάχα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ενός ρόλου στη νέα ταινία που ετοιμάζει.

Angelina Jolie Justin Theroux Jennifer Aniston 1

Το περιοδικό γνωρίζει μάλιστα πως το ραντεβού δόθηκε στο αγαπημένο εστιατόριο του Theroux στη Νέα Υόρκη, υπήρξε αμέσως χημεία μεταξύ των δύο ηθοποιών, μιλούσαν και γελούσαν όλο το βράδυ κι ο Justin ενθουσιάστηκε από το πόσο εξωτική δείχνει η Jolie χαρακτηρίζοντάς της στους φίλους του ως την πιο ενδιαφέρουσα και σαγηνευτική γυναίκα στον κόσμο.

Πάντως, ο εκπρόσωπος του Theroux διαψεύδει την συνάντηση ενώ η Jolie πέρασε το καλοκαίρι στο Λονδίνο για γυρίσματα ενώ βρέθηκε μερικές μόνο φορές στο Los Angeles πάντα μαζί με τα παιδιά της.