Το λες και ανατριχιαστικό, αυτό που μόλις έκανε η Khloe Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το λες και ανατριχιαστικό, αυτό που μόλις έκανε η Khloe Kardashian

Αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι

Η Khloe Kardashian εδώ και πέντε μήνες είναι μανούλα σε πανέμορφο και υπέροχο κοριτσάκι, την True, την οποία δεν χορταίνουμε να κοιτάζουμε μέσα από τα social media της reality star. Η True μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και κάθε της φωτογραφία γίνεται viral στο Instagram account της μαμάς της.


https://www.instagram.com/p/Bnlx05FFyrA/?utm_source=ig_embed_loading

Μάθαμε όμως και κάτι πριν από κάποιες ώρες, που δεν θα στο κρύψουμε, μας σόκαρε και μας έκανε να ανατριχιάσουμε πραγματικά. Βέβαια θα μας πεις είναι όλα μέσα στη ζωή είναι, αλλά οκ, ας έπιασε κάπως απροετοίμαστες αυτή η δήλωση. Η Khloe Kardashian λοιπόν σε ένα από τα επερχόμενα επεισόδια του KUWTK φέρεται να λέει στις αδερφές της Kim και Kourtney, για το ποια από τις δύο θα είναι η φύλακας/κηδεμόνας της True, αν ποτέ η ίδια πάθει κάτι.

Ανατρίχιασες κι εσύ έτσι; Η Khloe από μία σύντομη συζήτηση με τις αδερφές της μιας και τότε η True δεν είχε γεννηθεί ακόμη είπε, πως θα διαλέξει την Kim και αυτό γιατί οι μέθοδοι της ως μητέρα, πίστευε πως θα ταίριαζαν περισσότερο με αυτούς της αδερφής της. Είναι κάπως πιο αυστηροί σε σχέση με της Kourtney.

Η Kourtney φάνηκε κάπως απογοητευμένη με την απόφαση της Khloe, όμως το πήρες αρκετά χαλαρά, μιας και έχει κι εκείνη ήδη τρία παιδιά και ο χρόνος της είναι περιορισμένος, ενώ η Kim, χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την απόφαση της αδερφής της.



Δες και αυτό: True, Chicago και Stormi: Οι κόρες των Kardashian- Jenner μεγάλωσαν και είναι αξιολάτρευτες!