Χρήστος Κορτσέλης: Αυτό είναι το αγόρι που έκλεψε την καρδιά της Νατάσσας Μποφίλιου

Χρήστος Κορτσέλης: Αυτό είναι το αγόρι που έκλεψε την καρδιά της Νατάσσας Μποφίλιου

Πόσα γνώριζες γι’ αυτόν;

Σε λιγότερο από 24 ώρες πλέον, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Χρήστος Κορτσέλης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον αγαπημένων φίλων και συγγενών, στο Χαϊδάρι. Αυτό το Σάββατο έχει πολύ wedding feeling, αφού την ίδια μέρα παντρεύεται και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Επιστρέφουμε όμως στη Νατάσσα, γιατί θέλουμε να σου συστήσουμε τον μέλλοντα σύζυγό της, αυτόν που της έκλεψε την καρδιά και με τον οποίο παντρεύεται αύριο. Ο Χρήστος Κορτσέλης και η Νατάσσα έχουν σχέση δύο χρόνια τώρα και πλέον αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους.

natassabofiliouofficial 40268691 1849739385105149 7311908116848894066 n

Το αγόρι αυτό λοιπόν είναι ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ εργάζεται και στην δισκογραφική εταιρεία, με την οποία συνεργάζεται η αγαπημένη μας Νατάσσα. Του αρέσει πολύ να παίζει μουσική και αν ενδιαφέρεσαι να τον ακούσεις, φυσικά και μπορείς, μιας και όπως ο ίδιος είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του, παίζει συχνά μουσική στον Μπλε Παπαγάλο.

Το μαγαζί αυτό ανήκει στη Νατάσσα και την οικογένεια της, οπότε αν μας ρωτάς πιστεύουμε πως η γνωριμία τους ήταν μοιραία. Μέχρι λοιπόν τη στιγμή που θα τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νυφούλα (θα είναι σίγουρα εκθαμβωτική) σου δείχνουμε τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: H πλαστική επέμβαση της Λάουρα Νάργες και τα επικριτικά σχόλια στο Instagram