Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Η μανία τους να γίνουν γονείς και οι... άβολες λεπτομέρειες

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Η μανία τους να γίνουν γονείς και οι... άβολες λεπτομέρειες

Αυτό μάλλον δεν θέλαμε να το μάθουμε

Μπορεί ο Harry και η Meghan να μην έχουν ακόμη ούτε τέσσερις μήνες παντρεμένοι, όμως προσπαθούν ήδη να ετοιμάσουν τον διάδοχό τους. Οι ενδείξεις το τελευταίο διάστημα είναι πολλές και κάπως έτσι κυκλοφόρησαν και κάποιες άβολες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα αυτό. Λεπτομέρειες που δεν θέλαμε να μάθουμε είναι η αλήθεια, όμως βγήκαν στη φόρα.

Ο Harry περνάει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του με την αγαπημένη του Meghan και έχουν βάλει ως στόχο να αποκτήσουν σύντομα ένα παιδάκι. Οι συνευρέσεις τους είναι όλο και πιο συχνές και σε αυτό συμβάλει και μία εφαρμογή που έχει στο κινητό της η Meghan Markle.

Δες ακόμη: H αποκάλυψη που ταράζει το Παλάτι: Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας μισούσε την Kate Middleton

Awkward moment! Αυτό ομολογουμένως ήταν μία άβολη και περιττή λεπτομέρεια που και να μην μαθαίναμε δεν θα μας πείραζε είναι η αλήθεια. Όμως η πηγή του Hollywood Life συνεχίζει και συμπληρώνει, πως η Δούκισσα του Sussex έχει μία εφαρμογή στο κινητό της, η οποία της δείχνει πότε είναι οι γόνιμες μέρες της, προκειμένου να έχει καλύτερο αποτέλεσμα η προσπάθεια τους (άβολη στιγμή μέρος δεύτερο).

Δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε και εμείς στη συχνότητα που συμβαίνει αυτό, όμως το site αναφέρει πως εκμεταλλεύονται όσες περισσότερες ώρες της ημέρας μπορούν. Εμείς θα το αφήσουμε εδώ και θα πάρουμε θέση ξανά, μόλις ακούσουμε την είδηση περί εγκυμοσύνης.

Μάθε και αυτό: Η Meghan Markle βγήκε καμουφλαρισμένη από το παλάτι για να κάνει αυτό που δεν περιμέναμε...