Εκτός εαυτού! Μετά την κλοπή των φωτογραφιών, ποιος είδε την Kendall Jenner και δεν τη φοβήθηκε

Εκτός εαυτού! Μετά την κλοπή των φωτογραφιών, ποιος είδε την Kendall Jenner και δεν τη φοβήθηκε

Πώς αντέδρασε η star;

Πριν από δύο εικοσιτετράωρα περίπου, κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ήθελαν κάποιες γυμνές φωτογραφίες της Kendall Jenner, να έχουν κλαπεί από τον φωτογράφο Russell James και να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την άδεια του. Και ενώ έχουμε δει ξανά, τη νεαρή σε γυμνή φωτογράφιση, αυτήν τη φορά τα πράγματα ήταν κάπως πιο σοβαρά, αφού στις εν λόγω λήψεις η Kendall ήταν τελείως γυμνή.

Όπως καταλαβαίνεις το Twitter δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν αυτό και πέρασε την 22χρονη καλλονή γενεές δεκατέσσερις. Αντιλαμβάνεσαι πως τα σχόλια δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντικά (και δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο είναι η αλήθεια) και η ίδια έχει γίνει έξω φρενών.

Μια πηγή από το κοντινό περιβάλλον της νεαρής KarJenner ανέφερε: «Δούλεψε πολύ σκληρά γι’ αυτές τις λήψεις με τον φωτογράφο και χρειάστηκε πολύ θετική ενέργεια και θάρρος για να ποζάρει γυμνή μπροστά του. Για τον λόγο αυτό νιώθει έξαλλη και θυμωμένη που αυτές οι φωτογραφίες εκλάπησαν και κυκλοφόρησαν χωρίς καμία άδεια».

Μπορεί ο σκοπός τους να ήταν να τη διαλύσουν ψυχολογικά και να την προσβάλλουν ανεπανόρθωτα, όμως εκείνη στάθηκε στο ύψος της και δεν τους επέτρεψε να τη ρίξουν. Ό,τι και να συνέβη με τις φωτογραφίες εν τέλει θα το ξεπεράσει και θα προχωρήσει παρακάτω, σα να μη συνέβη τίποτα απολύτως.

Διάβασε ακόμη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Kylie Jenner που θα σε κάνει μέχρι και να… τη συμπαθήσεις