Δεν βγάζει μόνο το σκύλο βόλτα: Η κρυφή ζωή της Meghan Markle στο Λονδίνο μας εντυπωσίασε

Πατούλια Κατερίνα
Δεν βγάζει μόνο το σκύλο βόλτα: Η κρυφή ζωή της Meghan Markle στο Λονδίνο μας εντυπωσίασε

Η πριβέ ζωή της Meghan είναι καλύτερη απ' ότι περιμέναμε

Μόλις χτες τον γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία της καμουφλαρισμένης Meghan Markle να βγάζει βόλτα το σκύλο της στους δρόμους του Λονδίνου με κασκέτο και χωρίς κανείς να καταλαβαίνει ποια είναι.

Κι ενώ το παλάτι διαψεύδει την είδηση, πηγή του περιοδικού People φέρνει στο φως κι άλλες δραστηριότητες από την κρυφή ζωή της Meghan Markle στο Λονδίνο.

Η δούκισσα του Sussex δεν είναι κλεισμένη στο παλάτι του Κένσιγκτον όπως πολύ σωστά φαντάστηκε αλλά κάνει μια διπλή ζωή, πηγαίνοντας πριβέ και ινκόγκνιτο στις αγαπημένες της δραστηριότητες.

Διάβασε ακόμα: Η Meghan Markle βγήκε καμουφλαρισμένη από το παλάτι για να κάνει αυτό που δεν περιμέναμε...

Άνθρωπος μέσα από το παλάτι αναφέρει πως η 37χρονη Markle περνάει τα Σαββατοκύριακα στο Cotwolds με το Harry και πηγαίνει pilates και κομμωτήριο μυστικά και φορώντας πάντα ένα καπέλο του Baseball.

Κι όχι μόνο. Ακόμα και τις ημέρες που η Markle είναι στο διαμέρισμά της στο παλάτι του Kensigton, φροντίζει να πηγαίνει στο αγαπημένο της Whole Foods, όπου μπαίνει και βγαίνει μυστικά και γρήγορα απολαμβάνοντας τα αγαπημένα της healthy τρόφιμα.

Η Meghan πάντως, πάνω απ’ όλα λατρεύει να γυμνάζεται, αυτό που έκανε και στις ΗΠΑ και δεν χάνει μάθημα πιλάτες. Η δούκισσα θέλει να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα εν όψει και το επίσημου ταξιδιού στην Αυστραλία και τα Fiji και τη Νέα Ζηλανδία, που ξεκινά στις 16 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει 16 ολόκληρες ημέρες.
Στο ελεύθερο χρόνο της, η Meghan κάνει εξάσκηση του πρωτοκόλλου μαζί με την προσωπική γραμματέα της βασίλισσας Samantha Cohen!