Ρέμος-Μπόσνιακ: Τα stories που ανέβασαν στο Instagram, λίγο πριν τον γάμο τους

Ρέμος-Μπόσνιακ: Τα stories που ανέβασαν στο Instagram, λίγο πριν τον γάμο τους

Σήμερα γάμος γίνεται

Σε λίγες ώρες από τώρα ο Αντώνης Ρέμος θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, ενώπιον των 350 καλεσμένων τους που θα βρίσκονται στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη. Όλα είναι έτοιμα και εμείς δεν σου κρύβουμε πως ανυπομονούμε να δούμε την Υβόννη με το νυφικό της.

Τι κάνουν όμως οι δύο stars λίγο πριν από το γάμο τους; Υπάρχει κάποιο άγχος ή τα έχουν όλα στην εν τέλεια και απολαμβάνουν τις στιγμές μέχρι την στιγμή που θα συναντηθούν; Το Instagram λοιπόν, τους πρόδωσε και ανακαλύψαμε πως κανένα απολύτως άγχος δεν διακατέχει το ζευγάρι.

Δες και αυτό: Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Το φωτογραφικό άλμπουμ του love story τους

Η Υβόννη στο δικό της account ανέβασε πριν από μερικές ώρες τον γαλάζιο ουρανό, γράφοντας επάνω την ημερομηνία του γάμου της κι ένα «υπέροχη μέρα», ενώ στη συνέχεια μας έδειξε τα λευκά παπούτσια που φοράει –προφανώς κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της- όσο χαλάρωνε στο μπαλκόνι της. Ο Αντώνης Ρέμος από την άλλη, πριν πάει για κούρεμα –αν θα ξυριστεί δεν το γνωρίζουμε- έθεσε το εξής ερώτημα στα Instagram stories του:

Να παντρευτεί ή να μην παντρευτεί; Νομίζουμε όλοι ξέρουμε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.



Διάβασε ακόμη: Δεν φαντάζεται τι κάνει η Υβόννη Μπόσνιακ λίγο πριν το θρησκευτικό της γάμο με τον Αντώνη Ρέμο