Τους αγαπήσαμε! Η φωτό το ζευγαριού στο Instagram που απέδειξε πως είναι full ερωτευμένοι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τους αγαπήσαμε! Η φωτό το ζευγαριού στο Instagram που απέδειξε πως είναι full ερωτευμένοι

Πέρυσι τέτοια εποχή τους χώριζαν

Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από τότε που κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα, που ήθελαν την Λατίνα τραγουδίστρια και τον σύζυγό της να χωρίζουν έπειτα από 7 χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιών που έχουν αποκτήσει μαζί. Φυσικά και τα δημοσιεύματα αυτά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, ενώ το ζευγάρι φρόντισε να κάνει σαφές, πως δεν υφίσταται κανένας χωρισμός ανάμεσά τους.

Αντίθετα τον τελευταίο χρόνο μας απέδειξαν πως ακόμη είναι πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι, ενώ ήταν αρκετές και οι φορές που συμμετείχαν ο ένας στα social media του άλλου. Πιο πρόσφατη φωτογραφία μάλιστα είναι αυτή που ανέβασε πριν από δύο 24ωρα η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Shakira και ο Gerard Pique είναι το πιο όμορφο και αγαπημένο ζευγάρι της showbiz και πάντα θα μα κάνουν να τους χαζεύουμε και να τους θαυμάζουμε. Το ζευγάρι έχει ακριβώς 10 χρόνια διαφορά ηλικίας και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να αγκαλιάζει τρυφερά από την μέση την αγαπημένη του και η Shakira δεν μπορεί να διώξει το χαμόγελο από τα χείλη της.

Μα πες μας, έχεις δει πιο όμορφο και πιο αγαπημένο ζευγάρι από αυτό;


https://www.instagram.com/p/Bntdj9wnTRE/?utm_source=ig_embed_loading

Δες και αυτό: Γιατί έπρεπε η Shakira να φορέσει αυτό το φόρεμα; Ναι αυτό...