Ρέμος-Μπόσνιακ: Οι διάσημοι που βρέθηκαν στον γάμο του ζευγαριού

Ρέμος-Μπόσνιακ: Οι διάσημοι που βρέθηκαν στον γάμο του ζευγαριού

Δες φωτογραφίες

Αντρόγυνο και επίσημα είναι πλέον ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από λίγη ώρα στη Βαρυμπόμπη. Οι καλεσμένοι τους έχουν ήδη αρχίσει να ανεβάζουν φωτογραφίες από το μυστήριο και τον χώρο της εκδήλωσης, με τον Λάκη Γαβαλά να μας δίνει τις πρώτες εικόνες του ζευγαριού.

Στον γάμο έδωσαν το παρών επίσης ο Χάρης Σιανίδης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ναταλία Γερμανού και η Δέσποινα Βανδή, που ανέβασε μία φωτογραφία στο account της με το look της. Μπορεί σήμερα την παράσταση να κλέβει η νύφη, Υβόννη Μπόσνιακ, όμως δεν μπορούμε να πούμε πως και το outfit της τραγουδίστριας δεν μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Επίσης, στον γάμο αυτόν είδαμε να καταφτάνει και η Μελίνα Ασλανίδου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Τόλης Βοσκόπουλος με την σύζυγο και την κόρη του αλλά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


https://www.instagram.com/p/BnwSEK3HDMU/?utm_source=ig_embed_loading


https://www.instagram.com/p/Bnwbgdii72j/?utm_source=ig_embed_loading

Την πιο γλυκιά στιγμή ανέβασε στα stories του και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς, όπου απαθανατίζει το ζευγάρι τη στιγμή που είναι έτοιμο να αποχωρίσει και προσπαθεί να μπει σε μία μικρή βάρκα, στη λίμνη που βρίσκεται στο κτήμα της Βαρυμπόμπης.



Το νυφικό της Υβόννης δείχνει υπέροχο, όμως σε αυτό θα αναφερθούμε όταν θα έχουμε μία πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ