Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει για πρώτη φορά κι επίσημα με τον σύντροφό της

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει για πρώτη φορά κι επίσημα με τον σύντροφό της

Δες τη φωτογραφία της

Αυτό το κείμενο ενδέχεται να στεναχωρήσει πολύ τον ανδρικό πληθυσμό, όμως είναι πλέον επίσημο και με «ανακοίνωση» στα social media. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν ανήκει πια στο club των single γυναικών και μόλις μας το έδειξε στο Instagram account της. Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι φουλ ερωτευμένη και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό.

Μπορεί εχθές μέσα από κάποια stories της να μας γνωστοποίησε την ύπαρξη του νέου της συντρόφου με την φωτογραφία της στα stories, όμως πριν από λίγη ώρα διέλυσε και όποια άλλη αμφιβολία μπορεί να είχαμε για το αν είναι πράγματι ή όχι σε σχέση. Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν ξεκινήσει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην πρωτεύουσα, ταξίδεψε με τον καλό της στο Παρίσι για τα γενέθλιά του και μάλιστα ανέβασε και μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Φορώντας χειμωνιάτικα ρούχα –μάλλον κάνει λίγο κρύο στη γαλλική πρωτεύουσα- πόζαραν κάτω από τον Πύργο του Άιφελ και μας χάρισαν την πιο όμορφη φωτογραφία τους. Τα λόγια σε αυτήν τη φωτογραφία ήταν περιττά, γι’ αυτό και αρκέστηκε στο να βάλει στην λεζάντα της μία κόκκινη καρδιά. Ήταν αρκετή για να καταλάβουμε, πως η παρουσιάστρια είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει πια.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery.

Δες ακόμη: From Paris with love: Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου