Τι ακριβώς συμβαίνει με τη βέρα του πρίγκιπα Harry και γιατί τον σχολιάζει όλος ο κόσμος;

Πατούλια Κατερίνα
Τι ακριβώς συμβαίνει με τη βέρα του πρίγκιπα Harry και γιατί τον σχολιάζει όλος ο κόσμος;

Ο Harry, η βέρα και τα σχόλια

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να γιόρτασε μόλις προχτές τα 34α γενέθλιά του, όμως η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στα δάχτυλά του.
Κι αυτό γιατί η εμφάνιση του πρίγκιπα στο εκπαιδευτικό κέντρο των βατραχανθρώπων του βασιλικού ναυτικού (Royal Marines Commando Training Centre) μας έβαλε όλους σε σκέψεις.

Βλέπεις, ο φακός εντόπισε τον πρίγκιπα πολλές φορές κατά την επίσκεψη αυτή να πιάνει τη βέρα του και οι ειδικοί έβγαλαν πορίσματα για το τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Διάβασε ακόμα: Ο πρίγκιπας Harry έχει γενέθλια, κι εμείς θυμόμαστε τις πιο όμορφες στιγμές του με τη Meghan

Όπως αναφέρει το Cosmopolitan, η κίνηση αυτή είναι ένδειξη άγχους γενικά κι όχι απλά για τη σχέση του με τη Meghan Markle. Για να βγει ετυμηγορία που αφορά το δεσμό με την δούκισσα του Sussex, θα έπρεπε ο Harry να κουνά τη βέρα πάνω ή κάτω.

vera

«Το ότι πιάνει τη βέρα και τη γυρίζει γύρω γύρω στο δάχτυλό του, σημαίνει ότι του λείπει η σύζυγός του και αποζητά τη σιγουριά που του δίνει η παρουσία της δίπλα του»!

Κι όχι μόνο είναι καλά τα νέα για τη σχέση Meghan – Harry, η επιλογή του πρίγκιπα να φορέσει τη βέρα του είναι πολύ θετική. Ο πρίγκιπας Κάρολος φορά την βέρα του περιστασιακά στο μικρό δαχτυλάκι ενώ ο William Και ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν φορούν καν τη βέρα τους!


https://www.instagram.com/p/BnrCubNnwt0/?utm_source=ig_embed_loading