To Nησί επιστρέφει με επεισόδιο έκπληξη

To Nησί επιστρέφει με επεισόδιο έκπληξη

Eπιστρέφει για ένα επεισόδιο στις οθόνες μας. Το Νησί στις 6 Ιουνίου σε μια βραδιά με πλούσιο υλικό με πολλά παρασκήνια.

Ο σκηνοθέτης της σειράς το φωτογράφισε στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη. Ανέφερε ότι υπήρχε πολύ ενδιαφέρον υλικό από το backstage μιας και ο βοηθός σκηνοθέτη μαγνητοσκοπούσε με extra κάμερες ό,τι συνέβαινε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Το υλικό αυτό όπως όλα δείχνουν θα αξιοποιηθεί και θα προβληθεί σε ένα δίωρο έκτακτο επεισόδιο Η αλήθεια είναι ότι στο MEGA, δεν περίμεναν ότι η σειρά θα έκανε τόσο μεγάλα νούμερα τηλεθέασης από το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, σε συνάντηση που είχαμε οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ με στελέχη του MEGA, η πληροφορία είχε διαψευστεί . Τώρα όμως, έρχεται επίσημα να επιβεβαιωθεί από την παραγωγή του σίριαλ που κατέβασε ρολά την Δευτέρα το βράδυ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου το «Νησί» επιστρέφει. Το κανάλι της Μεσογείων αποφάσισε να εγκρίνει και να προβάλλει ένα έκτακτο επεισόδιο με τίτλο «Το Νησί: Η αληθινή ιστορία» με αποσπάσματα από τα γυρίσματα και με αρκετό αναξιοποίητο υλικό. Θα απολαύσουμε ένα πραγματικά υπέροχο επεισόδιο, αντάξιο της έως τώρα πορείας της σειράς. Υπομονή λοιπόν για τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς μιας και όλο το υλικό ήδη έχει μπει στο μοντάζ και ετοιμάζεται για να προβληθεί. Το πιο πιθανό είναι να δούμε και την επίμαχη σκηνή του θανάτου της Μαρίας με τον διάλογο που είχε με τον άνδρα της πριν την δολοφονήσει.