Επίθεση του Νικου Μουρατίδη στην Ρούλα Κορομηλά

Επίθεση του Νικου Μουρατίδη στην Ρούλα Κορομηλά

Για άλλη μια φορά ο Νίκος Μουρατίδης πήρε τηλεοπτικό βήμα και μίλησε με βαριά λόγια για την Ρούλα Κορομηλά αλλά και για την τηλεόραση. Όλα αυτά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και του Σπύρου Χαριτάτου με τον Γιώργο Καραμέρο.

Ο μουσικός παραγωγός και κριτής του X-Factor δεν μπόρεσε να μην επαναλάβει τις γνωστές και σκληρές του απόψεις για τη Ρούλα Κορομηλά, όταν οι παρουσιαστές του «10 με 1 μαζί» όπου βρέθηκε και εκεί καλεσμένος τον έπεισαν να μιλήσει για εκείνη.

«Η Ρούλα Κορομηλά δεν μ' άρεσε ποτέ. Από το ξεκίνημά της ισχύει αυτό. Θέλω, όταν τελειώνει μια εκπομπή, κάτι να μου έχει αφήσει, κάτι να μου μείνει. Όταν τελείωναν οι εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά, ήταν μια λαμπερή, πολύχρωμη φούσκα. Δεν μπορώ καθόλου να βγαίνει παρουσιάστρια ενός talent show που τα παιδιά είναι εκεί για να κριθούν και να περιαυτολογεί ότι οι κριτικοί την είπαν χοντρή». Όποιος παρακολουθεί τηλεόραση καταλαβαίνει ότι επανέλαβε τα όσα είχε δηλώσει και την Δευτέρα στην «Πρωινή Μελέτη».

Χθες βέβαια φιλοξενούμενος στο πρωινό του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά του, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος περνά στο γραφείο του. Μίλησε για το πλυντήριο πιάτων του που δεν χρησιμοποιεί ποτέ μιας και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά : «πλένω όλα τα πιάτα στο χέρι και μόνος μου, γιατί με ξεκουράζει. Είναι η μοναδική δουλειά που κάνω». Ο αγαπητός κριτής δήλωσε κάτοικος κέντρου, αποκάλυψε ότι η αυξημένη εγκληματικότητα έχει αρχίσει και τον φοβίζει πολύ: «Δεν κρύβω ότι πολλές φορές που γυρίσω τα βράδια σπίτι, γυρίζω με τρόπο και κοιτάω πίσω μου. Πράγματα που δεν τα έκανα παλιά». Μέχρι στιγμής ωστόσο «δεν μου έχει παρουσιαστεί κάτι. Μένω και στο Γκάζι που είναι μια ζωντανή περιοχή».

Όσο αφορά τα τηλεοπτικά του σχέδια; Δεν του έχει λείψει καθόλου και είναι σε μια περίοδο που ασχολείται με παιδικά βιβλία και το ραδιόφωνο.