O Tristan Thompson απάτησε ξανά την Khloe Kardashian και υπάρχουν αποδείξεις

Πατούλια Κατερίνα
O Tristan Thompson απάτησε ξανά την Khloe Kardashian και υπάρχουν αποδείξεις

Νέο σκάνδαλο για την Khloe

Μόλις χθες γνωρίζαμε πως η Khloe Kardashian ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον Tristan Thompson πίσω στο Cleverland για το ξεκίνημα του NBA. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σίγουροι ότι η μετακόμιση της μικρής Κardashian θα συμβεί τελικά.
Βλέπεις η πρόσφατη βραδινή έξοδος του Tristan ήταν αρκετά ύποπτη και οι κάμερες εντόπισαν ίχνη απιστίας του άσσου του NBA, όσο κι αν ο ίδιος προσπάθησε να τα καλύψει έντεχνα.

Διάβασε ακόμα: Η Khloe ποζάρει αγκαλιά με τον Tristan για πρώτη φορά στο Instagram μετά το σκάνδαλο απιστίας


https://www.instagram.com/p/BoALkeOAdbf/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, ο Thompson βγαίνει από club του Hollywood παρέα με φίλους του. Λίγο πριν βγει, από το club αποχωρούν δύο καστανές κοπέλες, οι οποίες παίρνουν εντολή να παραμείνουν στο σημείο. Ο Tristan βγαίνει και βλέπει τους φωτογράφους, μπαίνει γρήγορα στο αμάξι και φεύγει. Οι κοπέλες δεν μπαίνουν στο αυτοκίνητο αλλά προχωρούν με τα πόδια.
Προφανώς και μπορεί απλά να μιλάμε για φίλες της παρέας και όχι του Tristan, έλα όμως που η συμπεριφορά του ήταν πολύ ύποπτη. Να σου θυμίσουμε πως και τον Απρίλιο, η γνωριμία με δύο κοπέλες και η απιστία εις βάρος της Khloe έγινε και πάλι σε νυχτερινό club.


https://www.instagram.com/p/Bn_4AxIA3g8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading