Το bachelorette - έκπληξη της Αθηνάς Οικονομάκου πριν το γάμο και το μυστικό που κρατάει

Το bachelorette - έκπληξη της Αθηνάς Οικονομάκου πριν το γάμο και το μυστικό που κρατάει

Τι ετοίμασαν οι κολλητές της Αθηνάς;

Αυτή η έκπληξη πραγματικά έχει ενθουσιάσει την Αθηνά Οικονομάκου που μετράει αντίστροφα για τον θρησκευτικό της γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, στις 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο.

Η ηθοποιός και δημιουργός των κοσμημάτων All Over, μόλις χθες μας ενημέρωσε πως οι κολλητές της φίλες κάτι ετοιμάζουν και η ίδια απορούσε για το τι είναι αυτό.

«Η φάση είναι.."δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει"..κάτι ύποπτο συμβαίνει, δεν ξέρω πού, πώς, πότε, ποιοί..ξέρω όμως το γιατί?
Ότι ξέρεις ξέρω, και ότι κατάλαβες.. κατάλαβες , Για να δούμε..? #weirdthings #weekendloading #shhhh», είχε γράψει η Αθηνά στο Instagram.

Διάβασε ακόμα: H Αθηνά Οικονομάκου μας αποκαλύπτει ποιος θα σχεδιάσει το νυφικό της

Σήμερα, η Αθηνά έμαθε πως ξεκινάει το πιο ονειρεμένο bachelorette πάρτι και τα stories της φίλης της Νικόλ Παναγιώτου αλλά και της Miss Contantina μας έδωσαν μια γεύση από το ταξίδι που θα ακολουθήσει.

athina




Στην παρέα των κοριτσιών και της μέλλουσας νύφης βρίσκεται και η Βάσω Λασκαράκη και αναμένουμε με ανηπομονησία να δούμε τον προορισμό του bachelorette.

Kι ενώ το bachelorette ξεκίνησε και επίσημα με το πρώτο βίντεο της νύφης μπροστά σε μια πισίνα, πιθανότατα σε κάποιο νησί των Κυκλάδων, η ίδια η Αθηνά απλά μας ενημέρωσε πως οι φίλες της κάτι ετοιμάζουν και πως θα μας κρατήσει μυστικό τον προορισμό. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ QUEEN.GR δεν μπορείς να κρατήσεις μυστικό!

Δες και το βίντεο αλλά και τις πρώτες φωτογραφίες από το bachelorette παρακάτω