Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύεται και οι λεπτομέρειες για το νυφικό της μας άφησαν άφωνους

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύεται και οι λεπτομέρειες για το νυφικό της μας άφησαν άφωνους

40.000 χιλιάδες κρύσταλλα κεντήθηκαν στο νυφικό

Nυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου που γνωρίσαμε στο Nomads και πλέον ανήκει στο δυναμικό του Έψιλον.

Η ξανθιά καλλονή θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Νίκο στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο και η σχεδιάστρια του νυφικού της αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso λεπτομέρειες για το νυφικό της.

Η Στάλω Θεοδώρου έχει επιμεληθεί το νυφικό της Γαστεράτου, το οποίο χρειάστηκε για να δημιουργηθεί 200 ώρες εργασία και κεντήθηκαν πάνω του 40.000 κρύσταλλα Swarovski!

«Έχω δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κομμάτι υψηλής ραπτικής που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα της. Είναι φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα, συνδυασμένο με ιταλικό κιπούρ, σε γεωμετρικά και μπαρόκ μοτίβα».

Διάβασε ακόμα: Η Μαντώ Γαστεράτου αποκαλύπτει μερικές λεπτομέρειες για το νυφικό της

Συνοδεύεται από χειροποίητο πέπλο μήκους 4 μέτρων. Έχει κεντηθεί στο χέρι με 40.000 κρύσταλλα Swarovski σε διάφορα μεγέθη και χρειάστηκαν 200 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί”.
Όσο για την νύφη, φαίνεται πως είναι αρκετά χαλαρή μιας και έχει κάνει μόνο δύο πρόβες για το νυφικό:

«Τον Ιανουάριο, μετά την παρουσίαση της συλλογής μου στο Ζάππειο Μέγαρο, συναντηθήκαμε και κουβεντιάσαμε γενικά τη γραμμή και το ύφος του νυφικού. Τον Φεβρουάριο, όταν πήγα ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι, παρήγγειλα τις δαντέλες που πίστευα ότι της ταιριάζουν. Έχουμε κάνει μόνο δύο πρόβες στον χώρο μου», τόνισε η σχεδιάστρια.