Η αντίδραση του Harry, όταν συναντά την Ελισάβετ το Παλάτι, είναι αν μη τι άλλο, ανεκτίμητη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση του Harry, όταν συναντά την Ελισάβετ το Παλάτι, είναι αν μη τι άλλο, ανεκτίμητη

Ο πρίγκιπας θα είναι πάντα ο αγαπημένος μας

Είναι αλήθεια πως πάντα τρέφαμε μία ιδιαίτερη συμπάθεια στον πρίγκιπα Harry και αυτό γιατί μας έβγαζε κάτι πολύ γλυκό και τρυφερό σαν χαρακτήρας. Ήταν και άτακτος, ήταν και γλυκός ταυτόχρονα και γι’ αυτό και στεναχωρηθήκαμε, όταν μάθαμε πως ο αγαπημένος μας royal από τον Μάιο κι έπειτα δεν θα ανήκει πια στο κλαμπ των single και sexy αγοριών. Μέχρι στιγμής όμως, ο άτακτος γαλαζοαίματος έχει βγάλει ένα απίστευτα τρυφερό και γλυκό πρόσωπο (κυρίως προς την σύζυγό του, Meghan) και αυτό τον έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο στην εκτίμηση μας.

Μάλιστα μόλις μάθαμε για την αντίδρασή του, όταν συναντά τυχαία την βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι, δεν μπορέσαμε παρά να γελάσουμε και όχι με κοροϊδευτικό τρόπο, μιας και αυτό ήταν ό,τι καλύτερο και αξιαγάπητο ακούσαμε ποτέ. Η ατάκα του, μπορεί κάλλιστα να γίνει viral και απορούμε πως δεν κάνει ακόμη τον γύρο του διαδικτύου.

Δες ακόμη: Η Meghan Markle αποκάλυψε το μυστικό που συνδέει το νυφικό της με το πρώτο ραντεβού με το Harry

Ο Δούκας του Sussex μίλησε λίγο με τους ειδικούς που έκαναν τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ «Queen of the World» και στην συζήτηση μαζί τους αποκάλυψε το πως αισθάνεται κάθε φορά που συναντά την γιαγιά του μέσα στο παλάτι. «Εσείς παιδιά έχετε περάσει μέσα στο παλάτι περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι εγώ, λόγω των γυρισμάτων και βρίσκεστε εδώ, μόνο δύο εβδομάδες. Δεν έχετε συναντήσει την Βασίλισσα ακόμη; Αν πέσετε ξαφνικά και τυχαία πάνω της μην πανικοβληθείτε. Ξέρω ότι αυτό θα πάθετε, όλοι αυτό παθαίνουμε. Κι εμένα αυτό μου συμβαίνει».

Και σε ρωτάμε δεν είναι αυτό ό,τι πιο χαριτωμένο άκουσες από τον Harry; Δεν είναι κάπως αστείο να τον ακούς να σου λέει πως πανικοβάλλεται, κάθε φορά που συναντά τυχαία την βασίλισσα; Παρεμπιπτόντως, το ντοκιμαντέρ για το παλάτι θα προβληθεί αργότερα μέσα στον μήνα, σε δύο μέρη και πρωταγωνιστούν σε αυτό ο πρίγκιπας Κάρολος, η Δούκισσα Meghan Markle και τα δύο αδέρφια William και Harry. Η Kate Middleton βρισκόταν σε άδεια εγκυμοσύνης/μητρότητας, όταν πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα κι έτσι δεν εμφανίζεται σε αυτό.

Διάβασε και αυτό: Η Meghan Markle είναι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο και φάνηκε από αυτήν την κίνηση!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr