Πιο ανανεωμένη από ποτέ! Η Jennifer Aniston σε μία σπάνια έξοδο με την κολλητή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ανανεωμένη από ποτέ! Η Jennifer Aniston σε μία σπάνια έξοδο με την κολλητή της

Η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού, μετά την συνέντευξη του Justin Theroux

Μόλις μερικά 24ωρα έχουν περάσει, από τότε που ο Justin Theroux, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά, για το διαζύγιό του από την Jennifer Aniston, επτά μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Και αφού ακούσαμε και τη δική του άποψη επάνω στο θέμα, η ηθοποιός έκανε μία εμφάνιση με την κολλητή της φίλη εντυπωσιάζοντάς μας.

Απ’ ό,τι φάνηκε, τα λόγια του Justin Theroux, δεν επηρέασαν και πολύ την Jennifer Aniston, την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στη Santa Monica, παρέα με την καλή της φίλη Courteney Cox, το βράδυ της Παρασκευής. Οι δύο stars απαθανατίστηκαν να φεύγουν από το Ιταλικό εστιατόριο, Giorgio Baldi στη Santa Monica, με την Jennifer Aniston, να δείχνει τρομερά ανανεωμένη.

Δες και αυτό: H Αmal Clooney κάνει αυτό που δεν περιμέναμε για χάρη της Jennifer Aniston

Οι δύο φίλες προσπάθησαν να περάσουν όσο το δυνατόν απαρατήρητες γινόταν, όμως δυστυχώς δεν το κατάφεραν ιδιαίτερα, αφού ο φακός ήταν εκεί και τις περίμενε για ένα και μόνο πλάνο τους. Τόσο η Jennifer, όσο και η Courteney, χαμογελούσαν στο φακό, δείχνοντας παράλληλα τρομερά άνετες. Αν και δεν τις βλέπουμε ιδιαίτερα συχνά σε εξόδους τους, αν κρίνουμε από την διάθεση τους, έδειχναν χαρούμενες και ανανεωμένες.


https://www.instagram.com/p/BoFykzqAPAs/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Πάντως αντιλαμβανόμαστε πως η Jennifer δεν πτοήθηκε και πολύ από την συνέντευξη και τα λόγια του πρώην της, Justin Theroux.

Διάβασε ακόμη: Ο Justin Theroux μιλά για πρώτη φορά: Το μωρό και το διαζύγιο με τη Jennifer Aniston