Μποφίλιου- Κορτσέλης: Ο γάμος των 400 καλεσμένων

Μποφίλιου- Κορτσέλης: Ο γάμος των 400 καλεσμένων

Η Νατάσα Μποφίλιου και ο Χρήστος Κορτσέλης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και κατάφεραν να μη διαρρεύσει ούτε μία φωτογραφία από την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Ο πολιτικός γάμος αλλά και η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην Ταράτσα του Φοίβου στην Ιερά Οδό με θέα την Ακρόπολη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Τι έγινε όμως σε αυτό το γάμο; Το περιοδικό Down town περιγράφει όσα δεν είδαμε. Το concept του γάμου ήταν ο ιμπρεσιονισμός. Φως, λουλούδια και έντονα χρώματα. Οι καλεσμένοι φρόντισαν να υπακούσουν στο dress code που ζήτησε το ζευγάρι για την ημέρα εκείνη. Floral φορέματα, καπέλα και φωτεινά χρώματα ήταν τα ρούχα που επέλεξαν οι καλεσμένοι της Νατάσας και του Χρήστου. Η νύφη επέλεξε ένα λευκό νυφικό με διαφάνεια, έβαλε λουλούδια στα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ. O γαμπρός επέλεξε λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι, που έφεραν την υπογραφή του σχεδιαστή Νίκου Αποοτολόπουλου.

Το ιμπρεσιονιστικό σκηνικό ολοκλήρωνε το τρίο εγχόρδων που έπαιζε κλασική μουσική. Με κινηματογραφικό τρόπο, θυμίζοντας happy end ρομαντικών κομεντί, το ζευγάρι μίλησε για τον ερωτά του μπροστά στα αγαπημένα του πρόσωπα στη μέση μιας καμάρας από λευκά λουλούδια. «Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να βρω τον άνθρωπο που αγαπάω», είπε η Νατάσσα στον κόσμο, ενώ ο Χρήστος, αφού υπονόησε ότι στρεσάρεται με τους δημόσιους λόγους, είπε από την πλευρά του: «Η Νατάσα με κάνει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Με έκανε να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου» και συμπλήρωσε ότι ο γάμος είναι μια μάχη στην οποία τη θέλει δίπλα του.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο μουσικοσυνθέτης και συνεργάτης της Νατάσσας, Θέμης Καραμουρατίδης και η κολλητή της φίλη, Μόνικα Κασάνη. Πριν γίνει η τελετή, στους προτζέκτορες προβλήθηκαν videos στα οποία μιλούσαν οι μαμάδες του ζευγαριού αλλά και φίλοι, ενώ στη συνέχεια τρεις stand up κωμικοί, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, της θεατρικής ομάδας Αbovo, συντόνισαν ένα αυτοσχεδιαστικό παιχνίδι με το κοινό, το οποίο με κάποιον τρόπο συνδεόταν με τις ζωές του ζευγαριού. Στο τέλος μάλιστα έγινε αναπαράσταση του πρώτου ραντεβού της Νατάσσας και του Χρήστου και το ζευγάρι διόρθωνε χτυπώντας ένα καμπανάκι ό,τι δεν απέδιδαν σωστά. 60 κοτόπουλα, 500 μπιφτέκια και δύο γουρουνόπουλα μαγείρεψε η Γωγώ Δελογιάννη ενώ τα γλυκά της βραδιάς αλλά και τις βάφλες με παγωτό που ετοιμαζόντουσαν εκείνη τη στιγμή τα έφτιαξε η Ειρήνη Πορταλιού.