Καταλάβαμε καλά; Μήπως η Selena Gomez με αυτήν τη δήλωση μας έδειξε πως σκέφτεται ακόμη τον Justin;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καταλάβαμε καλά; Μήπως η Selena Gomez με αυτήν τη δήλωση μας έδειξε πως σκέφτεται ακόμη τον Justin;

Selly, τι μας κρύβεις;

Μια υποψία βασανίζει το μυαλό μας και ελπίζουμε να μην βγει αληθινή στη πορεία, γιατί πολύ θα απογοητευτούμε. Σε ένα παιχνίδι ερωταπαντήσεων που «έπαιξε» η Selena Gomez, έκανε μία δήλωση, η οποία δεν σου κρύβουμε πως μας άγχωσε κάπως. Η νεαρή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το πώς μπορείς να ξεχάσεις μια πρώην αγάπη και η απάντηση της μας δίχασε.

Η Selena Gomez που έχει έξι μήνες τώρα που έχει χωρίσει με τον Justin Bieber –οριστικά και αμετάκλητα ελπίζουμε- στην ερώτηση αυτή απάντησε με κάποιον αινιγματικό αν μη τι άλλο τρόπο, λέγοντας πως ποτέ δεν μπορείς πραγματικά να ξεχάσεις μια δυνατή σου αγάπη. Εμείς πάλι ελπίζουμε να μην ήταν κάποιο υπονοούμενο για τον Justin Bieber αυτό και κάνει κανένα αστείο τελευταία στιγμή πριν τον γάμο του με την Hailey Baldwin.

Είναι αλήθεια πως πέρασε πολύ στα ψιλά γράμματα τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή αυτήν τη φορά και φοβόμαστε μήπως κάνει κάποια απερισκεψία. Ό,τι και να λέμε ωστόσο, ελπίζουμε η απάντηση της αυτή να ήταν τελείως γενική και συμβουλευτική και να μην έκρυβε κανένα απολύτως υπονοούμενο.

Δες ακόμη: Αυτό το casual look της Selena Gomez πρέπει να το υιοθετήσεις και εσύ αυτή την εποχή