Αυτή είναι η μοναδική πλαστική επέμβαση που έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτή είναι η μοναδική πλαστική επέμβαση που έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι αποκάλυψε η κριτής του GNTM σε πρόσφατη συνέντευξή της;


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η μία εκ των τεσσάρων κριτών του Greece's Next Top Model του Star, μίλησε στο περιοδικό Τv Έθνος και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις.

Το μοντέλο με καριέρα και στο εξωτερικό μίλησε για την μοναδική αισθητική επέμβαση που κλήθηκε να κάνει μετά από ατύχημα που είχε με το δάχτυλό της

«Έχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση στον αντίχειρά μου. Στη Νέα Υόρκη έκανα μετακόμιση και κόπηκε το δάκτυλό μου. Την επόμενη μέρα είχα φωτογράφιση. Δεν μπορούσα να κάνω ράμματα, γιατί το χέρι μου θα φαινόταν στο πλάνο. Το καλύψαμε με make up. Μου το καθάρισε μετά γιατρός, αλλά δυστυχώς υπήρξε μόλυνση και δημιουργήθηκε στο δάκτυλο ένα καρούμπαλο. Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση. Όταν του εξήγησα πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχασα μία δουλειά, το δέχθηκε και προχώρησε στην πλαστική».

Όσο για το μελλοντικό ενδεχόμενο ενός botox, η Ηλιάνα εξηγεί με αφοπλιστική ειλικρίνια:

«Ίσως κάνω κάποια στιγμή δεν ξέρω». Η ίδια συμπλήρωσε για την εικόνα της: «Ξέρεις, μικρή δεν ήμουν πολύ όμορφη. Και αργότερα μου έκαναν κάποια σχόλια και για το χρώμα του δέρματός μου, ότι είμαι πολύ σκουρόχρωμη για μοντέλο».