Καλομοίρα: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της, που δεν είχες δει ξανά

Καλομοίρα: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της, που δεν είχες δει ξανά

Δες τι ανέβασε στο Instagram

Επέτειο γάμου έχει σήμερα η Καλομοίρα, η οποία σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Γιώργο Μπούσαλη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία πανέμορφα και γλυκύτατα παιδάκια, με την κόρη τους να έρχεται στον κόσμο, πριν από περίπου δυόμιση χρόνια.

Η γλυκιά και όμορφη Καλομοίρα που αγαπήσαμε μέσα στο talent show, Fame Story, θυμάται την σημερινή μέρα με αγάπη και νοσταλγία και μας δείχνει μέσα από το Instagram account της, φωτογραφίες από τον γάμο της το 2010, που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα. Το λες ίσως και παγκόσμια πρώτη, αφού αυτές οι λήψεις δεν είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από 8 χρόνια. Αν όχι όλες, τουλάχιστον οι περισσότερες από αυτές είναι φωτό που δεν είχαμε δει τότε, καθώς τα social media δεν είχαν τόσο μεγάλη ισχύ τότε.

Φωτογραφίες με τους γονείς, με τον σύζυγό της, από τη δεξίωση, αλλά και από τον χορό και τον στολισμό του χώρου, έκαναν την εμφάνιση τους στα stories της Καλομοίρας, ενώ παράλληλα έκανε και μια γλυκιά αφιέρωση στον σύζυγό της, Γιώργο.


https://www.instagram.com/p/BoMDu6WBoL8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες στη gallery παρακάτω, περισσότερες φωτογραφίες.

Διάβασε ακόμη: To νέο post της Δούκισσας Νομικού και οι αποκαλύψεις για το γιο της